Poporodna postava

Tako je videti Tanja Žagar dva meseca po porodu

Eva Jandl
14. 9. 2021, 20.30
Posodobljeno: 14. 9. 2021, 20.32
Deli članek:

Pevka Tanja Žagar, ki je pred dvema mesecema rodila drugega otroka, je pokazala poporodno postavo in povedala, kdaj se namerava vrniti v studio in na odre.

Instagram /Tanja Žagar
Pozno poletje uživa z družino na morju.

Priljubljena pevka Tanja Žagar je julija rodila deklico Marino, ki se je pridružila štiriletnemu sinu Karlu. Kar hitro, takoj ko je dojenčica zmogla daljšo pot, jo je Tanjina družina mahnila na morje, kjer v tem letnem času ni gneče in turistov. Prostora za vozičkanje je tam dovolj, temperature pa so še vedno poletne.

In če je Tanja med svojo prvo nosečnostjo in leto po porodu bolj malo obveščala medije in svoje zveste poslušalce o sebi, je po drugem porodu bolj odprta glede svoje zasebnosti. Tokrat se je hitro oglasila, večkrat zdaj objavi tudi kakšen utrinek iz svojih morskih dni. Njeni zvesti poslušalci sicer vedo, da je bila Tanja že po prvem porodu hitro aktivna na glasbenem področju, in kot pravi, bo verjetno tako tudi tokrat. »Če bo vsaj približno tako, kot je bilo prvič, če bo vse v redu in se bom dobro počutila, bom v prilagojeni obliki nekatere stvari lahko opravila – če bo glede na situacijo, v kateri smo se zaradi epidemije znašli, sploh obstajala ta možnost,« je povedala in dodala, da je na prvem mestu vsekakor družina in da je vse ostalo prilagojeno in podrejeno temu. Pravi, da si želi čim več časa preživeti z otrokoma in partnerjem Mikijem Šarcem, saj je to tisto, kar jo najbolj osrečuje in izpopolnjuje.

Osebni arhiv
Dojenčici rada poje otroške pesmice.

Osebni arhiv
Tanja je ena redkih pevk, ki same pišejo svoje pesmi.

PEVKA ŽE 26 LET

Tanja že 26 let intenzivno prepeva, trenutno predvsem otroške pesmice, doma rada zaigra na klavir in prepeva ali trenira glasilke ob poslušanju radia. Tanja je tudi ena naših redkih pevk, ki same pišejo svoje pesmi. Pravi, da kdor posluša njene pesmi, jo lahko kar dobro spozna. V navdih so ji vsakdanje situacije, ljudje, ki jih srečuje, rada opazuje svet okoli sebe in svoje lastne občutke.
Kar nekaj pozornosti pa je Tanja dobila pred dnevi, ko je objavila fotografijo svoje poporodne postave v oprijeti obleki, saj ni več tako zelo vitka kot nekoč. To je seveda razumljivo, saj je rodila pred komaj dvema mesecema. Po prvi nosečnosti se je odpravila v šov Zvezde plešejo, kjer je postavo izklesala s plesnimi treningi. To postaja tudi njena najljubša telovadba, nam je še povedala.

Mediaspeed
Leta 2017 je Tanja rodila prvorojenca Karla, čez slabi dve leti pa je dobila povabilo za sodelovanje v šovu Zvezde plešejo, kjer je osvojila plesni globus.