Doma ima kokoši, pujska, dve muci in kužka

»Iz mestnega dekleta sem postala podeželsko dekle«

Eva Jandl
9. 9. 2021, 20.40
Deli članek:

Rojena Mariborčanka si ni mislila, da bo nekoč živela na podeželju, a Natalija Bratkovič, voditeljica aktualnega šova Kmetija, pravi, da je to pot izbralo srce.

POP TV
Natalija Bratkovič Pravi, da se je hitro prilagodila na življenje na podeželju.

Šov Kmetija se je začel in po dolgem času smo spet bili v družbi voditeljice Natalije Bratkovič. Ta se v podeželskem šovu med tekmovalci dobro znajde, zato smo jo vprašali, ali je mestno ali podeželsko dekle. »V osnovi sem mestno dekle, vendar v Ivanjševcih ob Ščavnici živim že nekaj let in sem se čisto navadila tukajšnjega življenja, tako da sem pravzaprav že podeželsko dekle. S prilagajanjem na okolja, v katerih sem se gibala, nikoli nisem imela težav, saj sem zelo prilagodljiv človek. Nove stvari vedno vzamem kot izziv in se potrudim najti pozitivne plati,« je povedala Natalija, ki se je rodila v Mariboru, kjer je živela dobrih 30 let.

Osebni arhiv
Natalija nam je potrdila, da ima doma nekaj živali: »Da, imamo domače živali: nekaj kokoši, pujska, dve muci in Snowa, haskija, ki sva ga z Dejanom dobila lansko pomlad ob začetku karantene in je zdaj že velik kuža.«

SLEDILA JE LJUBEZNI

Na življenje na podeželju, pravi, se je hitro navadila, čeprav bi njena mama lahko povedala, da nikoli ni želela niti slišati o tem, da ne bi živela v mestu. Zdaj Natalija uživa, ko zjutraj skozi okno vidi srne, ki se sprehajajo mimo hiše, na podeželje pa jo je odpeljala ljubezen. Njen partner je namreč radgonski kikbokser in svetovni prvak Dejan Vajs, ki jo je navdušil nad tem športom. Voditeljica je navdušena tudi nad tetovažami, njeno telo jih namreč krasi najmanj deset.