Monaški dvor

Je princ Albert res skakal čez plot ali so le zlobne govorice?

N.S.
7. 9. 2021, 21.29
Deli članek:

Na hodnikih svetovnih dvorov se te dni največ šušlja o monaškem knezu in princu Albertu ter njegovi soprogi, monaški princesi Charlene. Se slavni kraljevi par ločuje ali je razlog za vse skupaj res princesina bolezen?

Profimedia
Monaška princesa Charlene in princ Albert II. sta pod pritiskom javnosti – ali se ločujeta ali je princesa res odsotna zaradi bolezni?

Princesa Charlene, ki jo svetovni mediji radi označujejo tudi kot najbolj nesrečno evropsko princeso, v Monaku niso videli že od marca letos, kar je seveda sprožilo številna ugibanja in namigovanja, da je njenega zakona s princem Albertom konec.

Kraljevi dvor v Monaku govorice odločno zanika in trdi, da je Charlene ves ta čas »ujeta« v rodni Južni Afriki, od koder se menda ne more vrniti zaradi hude okužbe ušesa, ki je zahtevala celo operacijo. V Monako se ni vrnila niti ob deseti obletnici svoje poroke, mož in otroka pa so jo v tem času obiskali le dvakrat. So razlog res samo zdravstvene težave? Marsikdo temu ne verjame več. Po mesecih ugibanj, ki kar ne izginejo, se bo moral monaški princ Albert končno odločiti, ali bo javno razkril resnico o svojem zakonu ali pa jo bo kraljevi dvor še naprej prikrival. Že nekaj časa se namreč pojavlja vprašanje, ali je njegovega zakona z nekdanjo južnoafriško plavalko in princeso Charlene konec.

Profimedia
Govorilo se je, da sta srečo v kraljevi zakon prinesla otroka, ob katerih se je Albert povsem umiril, a govorice danes pravijo drugače ...

Javna skrivnost je namreč tudi, da je princ Albert zelo »navihan« vladar, ki si rad privošči različne popestritve z drugimi ženskami. Tudi med obiskom Slovenije, kjer je imel fantovščino, je na dan prišlo nekaj sočnih govoric, da so mu morali za družbo pripeljati kar nekaj lepih deklet, ki jim rečejo prodajalke ljubezni ...