jubilej

Meghan praznuje 40 let! Tako ji je voščila kraljeva družina

R.T.
4. 8. 2021, 13.15
Posodobljeno: 4. 8. 2021, 13.16
Deli članek:

Danes je 40 let dopolnila vojvodinja suseksška Meghan Markle.

Profimedia
Meghan Markle

Danes je velik dan za Meghan Markle. Dopolnila je namreč 40 let. Rojstni dan praznuje na isti dan kot še ena znana članica britanske kraljeve družine, pokojna kraljica mati, ki bi danes štela 121 let, če bi še bila živa.

Meghan so se na družbenih omrežjih poklonili tudi v kraljevi družini, čeprav z njimi ni več v prav dobrih odnosih. “Vojvodinji sukseški želiva vesel 40. rojstni dan,” sta na svojem uradnem Twitter profilu zapisala princ William in Kate Middleton, zraven pa objavila simpatično fotografijo svoje svakinje. Iz skupnega profila kraljeve družine pa so ji zaželeli “zelo vesel rojstni dan!” Posebej sta ji voščila še princ Charles in Camilla.

Meghan se je v britansko kraljevo družino priženila leta 2018, kmalu pa so začeli odnosi med njo in ostalimi dvorjani škripati. Meghan in princ Harry sta se zato preselila v Združene države Amerike in se odpovedala kraljevemu premoženju, marca letos pa sta poskrbela za pravi škandal, ko sta v pogovoru z ameriško televizijsko voditeljico Oprah Winfrey razkrila nečedne podrobnosti z britanskega dvora.

Z Meghan Markle si rojstni dan sicer deli tudi nekdanji predsednik ZDA Barack Obama.