Burak Özçivit

Burak pokazal družinske počitnice in utišal govorice

Eva Jandl
2. 8. 2021, 20.47
Posodobljeno: 2. 8. 2021, 20.56
Deli članek:

Za turškim lepotcem Burakom Özçivitem vzdihujejo ženske po vsem svetu, čeprav se o njem širijo govorice, da vara svojo ženo, prav tako turško igralko Fahriye Evcen, s katero sta večkrat igrala zaljubljeni par. Zdaj sta pokazala idilične morske počitnice in svojega dveletnega sina, njegovih 18 in pol milijonov sledilcev pa je naravnost navdušenih.

osebni arhiv
burak
Lepi in postavni turški igralec je vzbudil pozornost po vsem svetu in zaradi njega so tudi mnoge Slovenke pričele spremljati turške »žajfnice«. Trenutno mu na družbenem omrežju sledi kar 18 in pol milijona oboževalk in oboževalcev, ko pa se je pred tremi leti oglasil v Sloveniji, je zavladala prava evforija. 

Igralski par Burak Özçivit in njegova žena Fahriye Evcen sta javnost osvojila v turških »žajfnicah«, ki so zadnja leta zelo priljubljene tudi med slovenskimi gledalci in gledalkami. Med enim od skupnih snemanj sta ljubezen iz serije prenesla v resničnost, se zaljubila in se po štiri leta trajajoči zvezi leta 2017 tudi poročila. Pred dvema letoma sta dobila sina Karana in kar dolgo so njuni oboževalci in oboževalke čakali na fotografijo sina znanega para. Zdaj pa sta se očitno sprostila, saj v zadnjem času zelo rada pokažeta svojega prvorojenca. Tako sta pokazala, kako družina uživa v počitniških dneh.

Petintridesetletna Fahriye Evcen je delila fotografije dveletnika, ki se igra ob mamici, in zapisala: moja ljubezen. Burak Özçivit, sicer le leto dni starejši od svoje žene in že nekaj časa v Turčiji najbolj priljubljen in uspešen igralec, pa se je prav tako sprostil, saj do zdaj z mediji ni govoril o svoji družini, ampak le o svojem delu. Ko je objavil fotografijo sina in sebe, kako ponosno držita veliko ribo, ki jo je Burak, strasten ribič, ujel – so se vsule čestitke, nad ulovom pa je bil navdušen tudi zvezdnik.

osebni arhiv
Burakova žena, prav tako uspešna igralka Fahriye Evcen, je pokazala dveletnega sina Karana.

osebni arhiv
Turški zapeljivec je tudi strasten ribič.

VARAL S TARO REID?

S tem pa je turški lepotec tudi zanikal nedavna namigovanja, da se ločuje, kar se sicer ni zgodilo prvič. Nazadnje so se razgovorili delavci s snemanja trilerja Masha's Mushroom, kjer je zaigral tudi Burak, glavna zvezda filma pa je ameriška igralka Tara Reid (45), ki se je morda spomnite iz filma Ameriška pita. Menda so ju zalotili v garderobi, kako sta se predajala strastem – vendar je kasneje vse potihnilo. Pri nas so ga gledalke vzljubile v serijah, kot sta Sulejman veličastni in Moja boš, sicer pa se Burak ponaša s kar 18 in pol milijona sledilci. In čeprav velja za enega najlepših moških na svetu, pa je marsikatero oboževalko spravil v slabo voljo s svojim novim videzom, saj si je pustil rasti daljšo brado in kratko pristrigel lase. Ali gre za kakšno novo vlogo ali ne, ni pojasnil, zgovorne pa so njegove besede v enem zadnjih intervjujev, da je igralec, ki bi za vlogo naredil prav vse: se zredil, shujšal, spremenil pričesko ali storil karkoli drugega.

Osebni arhiv
Leta 2018 je obiskal Ljubljano in po nakupovalnih centrih razveseljeval Slovenke. Med obiskom nič ni kazalo, da mu gre zasebno kaj narobe ...