Nezvestoba?

FOTO: Uboga princesa Eugenie! Moža so ujeli v objemu treh deklet

R.T.
2. 8. 2021, 09.22
Posodobljeno: 2. 8. 2021, 09.32
Deli članek:

Z manekenkami se je zabaval na luksuzni jahti.

Profimedia
Eugenie in Jack Brooksbank

Mož britanske princese Eugenie, mlajše hčere princa Andrewa in ljubljenke kraljice Elizabete II., je bil ujet v fotografski objektiv, med nečednimi posli. Jack Brooksbank, ki vodi blagovnoznamko tekile Casamigos, je pred dnevi na krovu luksuzne jahte ob obali Italije “žural” s tremi postavnimi mladenkami. Fotografi pa so ga celo ujeli, kako je eno izemd njih objemal, ko ni nosila nedrčka.

35-letnik, ki je del britanskega dvora postal pred tremi leti, ko je poročil princeso Eugenie, je sicer že dlje časa prisoten v zabavnem poslu. Najprej je vodil nočni klub Mahiki v Londonu, ki sta ga v mladosti redno obiskovala princa William in Harry, tam pa je leta 2010 tudi spoznal Eugenie. Preskočila je iskra in par je začel z zvezo, ki jo je osem let kasneje zapečatil s poroko.

Brooksbank se je na jahti sicer zabaval v okviru zabave, ki so jo pri podjetju Casamigos organizirali dan pred letošnjim gala večerom Sklada Združenih narodov za otroke (UNICEF), sponzor katerega so bili letos.

Fotografi so ga tem ujeli v družbi treh manekenk, eno je tudi skoraj že sporno objemal.

Ali je to Eugenie zmotilo ni znano, je pa tudi ona tisti čas bila v Italiji, prejšnji teden pa se je s prijateljicami zabavala na Ibizi. S fotografij ni razvidno, ali je bil 35-letnik, ki je pred pol leta postal oče, svoji ženi nezvest. Bo pa zagotovo moral v priodnje bolj paziti, saj tovrstne nečednosti slabo vplivajo na dobro ime britanske kraljeve družine.