Kličejo jo Ayla

Šušlja se, da Alya razmišlja o materinstvu

Eva Jandl
29. 7. 2021, 20.15
Posodobljeno: 29. 7. 2021, 20.44
Deli članek:

Alya nam je razkrila, kako ostaja pozitivna in kaj je v življenju najpomembnejše. Trenutno uživa v svojem drugem domu v Dalmaciji, kjer je zelo priljubljena.

Osebni arhiv
Alya uživa v Dalmaciji, avgusta pa se vrača v Slovenijo na nastope.

Pevka Alya te dni uživa v svojem drugem domu v Dalmaciji, kjer si je s partnerjem že pred leti zgradila hišo. Natančne lokacije svojega doma ne želi izdati, menda je na Dugem otoku, prav tako ne imena svojega partnerja. Ker je bila zaradi epidemije zadnje čase več v Sloveniji v svojem prvem domu, ki ga ima v Mozirju, je vročih morskih počitnic zato še bolj vesela. V vseh letih se je tudi zelo povezala z domačini, ki so ponosni, da si je znana slovenska pevka svoj drugi dom ustvarila prav pri njih. »Kličejo me kar Ayla,« je povedala in dodala, da njeni dalmatinski sokrajani radi gledajo tudi slovenske televizijske postaje, še posebej kadar nastopa ona.

revija zvezde
Bo res postala mamica pri štiridesetih, kot je napovedala pred leti?

TO JE NAJVAŽNEJŠE!

Pozitivno razpoložena Alya je še povedala: »Enkrat mi je prijateljica rekla, da je v življenju najpomembnejše, kako stvari doživljaš – čutiš. Od takrat se trudim biti prisotna vsako minuto in čim bolj vpijati dobro ter ne posvečati pozornosti tistemu, česar si ne želim v svojem življenju. So dnevi, ko mi spodrsne, je pa največ tistih uspešnih. No, to je najvažneje, to šteje! Življenje je lepo.«

Za Alyo je sicer že več kot 20 let uspešne glasbene kariere, v tem času pa se je spremenila tako vizualno kot tudi osebnostno – iz divjega dekleta z rožnatimi lasmi v kratkem krilcu je postala zrela in odrasla ženska, šušlja pa se, da Alya razmišlja tudi o materinstvu.