Sanjska dekleta

Laura ostro nad Mary in Tjašo: "Ogabne ste!"

Eva Jandl
28. 7. 2021, 19.30
Deli članek:

Na jahti slovenskega kriptomilijonarja Damiana Merlaka letos uživata dve tekmovalki sanjskega moškega, Tjaša Kramarič in Mary Ševo. Tekmovalka Laura Beranič je o tem povedala svoje mnenje, seveda tudi tokrat brez dlake na jeziku.

Lady
Laura Beranič je v odgovor fotografijam Mary in Tjaše z luksuzne jahte zapisala, da bi bili dekleti lahko vsaj diskretni.

Že pred dnevi sta Tjaša Kramarič in Mary Ševo, tekmovalki iz popularnega šova Sanjski moški, pokazali, da uživata na luksuzni jahti v razkošju vrhunske kulinarike, pijače in razgledov. Kmalu se je izkazalo, da sta na jahti kriptomilijonarja Damiana Merlaka ter da plujejo ob hrvaški obali. Dekleti veselo objavljata fotografije luksuznih počitnic, zdaj pa se je oglasila še ena tekmovalka iz šova sanjski moški, Laura Beranič, ki je že v šovu pokazala, da je brez dlake na jeziku in vedno pove tisto, kar misli. »Vsaj bodite diskretne, tako kot ste bile pri raznoraznih športnikih in tipih, ki ste jih iz lokalov pobrale. Laura je bila do zdaj kulturno tiho, ampak tega niti ne zaslužite, ker ste ogabne,« je zapisala. Tjaša in Mary sta jo takoj blokirali na družbenem omrežju, Laura pa jima ni ostala dolžna: »O, ne, Laura je spet stegnila jezik in povedala, kaj je na stvari. Ve samo pridno dalje nogice narazen.«

Osebni arhiv
Tjaša Kramarič pravi, da je »jahta moj srečni kraj, pa kaj potem?«

Osebni arhiv
Mary Ševo je zapisala, da ji je vseeno in da je srečna.

Damian Merlak je svoj prvi milijon zaslužil pri 27 letih, danes pa mladi kriptomilijonar živi življenje kot v hollywoodskem filmu: ko je junija praznoval svoj 35. rojstni dan, mu je družbo delalo kar 11 lepotic. Uživa v dragih avtomobilih in zasebnih letalih, pa tudi na svoji jahti, ki trenutno pluje v bližini otoka Brač in na kateri prav tako ne manjka lepih deklet. 

RAD UŽIVA V DRUŽBI LEPOTIC

Sicer pa 35-letni Damian Merlak, ki je obogatel s podjetjem Bitstamp, eno največjih borz s kriptovalutami na svetu, in je danes na lestvici najbogatejših Slovencev, ne skriva, da svoj denar ne le pametno vlaga, ampak tudi veselo zapravlja. Rad pokaže, da uživa v družbi lepih deklet na svoji jahti, v dragih avtomobilih in se vozi z zasebnimi letali. Na svojo jahto na potovanja rad povabi več lepotic. Lani se je med njimi znašla tudi pevka Špela Grošelj, ki pa je na namigovanja, podobna, kot jih je izrazila Laura, takrat odgovorila, da ne razume, zakaj ljudje vedno mislijo, da mora kdo s kom kaj imeti. Sama se je na Merlakovi jahti imela lepo, in ne ona ne kdo drug ni imel nobenega drugega interesa razen druženja in imeti se »fajn«.