čustveni zapis

Severina: Minilo je 20 mesecev, odkar je bil moj sin izseljen iz svojega doma

R.T.
28. 7. 2021, 13.53
Posodobljeno: 28. 7. 2021, 15.12
Deli članek:

Pevka upa, da bo sina videla pogosteje.

Instagram
Severina s sinom Aleksandrom

Hrvaška pevka Severina je na družbenem omrežju Instagram sinu Aleksandru posvetila čustveno objavo. Ker je zagrebško sodišče leta 2019 presodilo, da Kojićeva ne sme več objaviti dečkovih fotografij, kar je predhodno pogosto počela, je pevka tokrat objavila pesem "Jedino moje". Slednjo je posvetila ravno sinu.

"Minilo je 20 mesecev, odkar je bil moj sin izseljen iz svojega doma, kjer je 7 let in pol živel mirno ... Brez vprašanj, grobo, istega dne," je zapisala in dodala: "V teh 30 letih, odkar pojem, me je več ljudi objavilo s svojimi otroki, kot pa sem jaz objavila fotografij z mojim otrokom. Ne kot Severina, ampak kot ponosna mati. To so mi prepovedali," je dodala in se zahvalila oboževalcem za podporo. 

Zapisu je med drugim dodala ključnika: "88 ur ni dovolj", "konec korupciji". 

Severina, ki je leta 2019 izgubila skrbništvo nad otrokom se je sicer na začetku julija na sodišču znova srečala z nekdanjim soprogom Milanom Popovićem. Podjetnik ob tej priložnosti ni dajal izjav, medtem ko je Severina dejala, da upa, da bo sina videla pogosteje ter poudarila da verjame, da je ta primer že vnaprej dogovorjen, povzema hrvaški portal Index.