umetna oploditev

Paris Hilton zanikala vest, da je noseča

R.T.
28. 7. 2021, 08.16
Posodobljeno: 28. 7. 2021, 08.45
Deli članek:

Govorice je označila za laž.

Profimedia
Paris Hilton in Carter Reum

V javnosti se je pojavila informacija, da je bogata dedinja Paris Hilton noseča in s svojim zaročencem podjetnikom Carterjem Reumom pričakuje svojega prvega otroka. Par je že prej odkrito spregovoril o tem, da si želita skupaj ustvariti družino, Paris pa je januarja razkrila, da se je podala v postopek zunajtelesne oploditve, saj si želi že kmalu postati mamica. "Veliko se pogovarjava o načrtih za poroko in imenih za najine bodoče otroke in vsem tem," je v enem podcastu dejala zvezdnica.

Paris se je kmalu po vesti o domnevni nosečnosti oglasila in govorice zanikala. Otroka naj bi načrtovala šele prihodnje leto oziroma po poroki. 

Paris in Carter sta se sicer februarja zaročila po več kot letu dni zveze. Paris je vest o zaroki objavila na svoj 40. rojstni dan."Ko najdeš svojo sorodno dušo, tega ne veš, ampak začutiš. Skupaj sva od najinega prvega zmenka, za moj rojstni dan je poskrbel za posebno potovanje v tropski raj. Ko sva hodila na večerjo, me je Carter odpeljal do hišice, okrašene s cvetjem, in pokleknil. Rekla sem 'da, da za vedno' ", je takrat na družbenem omrežju Instagram zapisala zvezdnica.