ima novega fanta?

Ana Vurcer, slovenski del Učiteljic priznala: "Z Bojanom nisva več skupaj"

Eva Jandl
26. 7. 2021, 20.30
Deli članek:

Govorice, da se je slovenski del ženskega tria Učiteljice, lepa Ana Vurcer, razšel z zaročenem Bojanom, smo preverili kar pri Ani. Ima res že novega fanta, postavnega golmana?

osebni arhiv
Letošnji dopust je preživela z mamo v Strunjanu.

Ana je bila vesela, da je nekdo želel preveriti govorice, in nam je razložila: »Res je, z Bojanom nisva več skupaj, razšla sva se okoli novega leta. Tega nisem obešala na veliki zvon, o tem nisem govorila, gre za zasebno stvar,« je prijazno povedala. Z Bojanom Dragojevićem sta se sicer spoznala 2014 na avdiciji za Učiteljice in kmalu je med njima vzbrstela ljubezen, ki sta jo nadgradila z zaroko leta 2018. Zdaj se je ta ljubezenska pravljica končala, nas pa je zanimalo, v kakšnih odnosih sta – Bojan je namreč lastnik glasbenega studia Empire, producent in aranžer tako tria Učiteljic, kot tudi mnogih znanih glasbenikov, sodeloval je na primer s Severino, Nedo Ukraden, Jasminom Stavrosom ... »Seveda delamo skupaj še naprej in vse poteka normalno tako kot prej. Ostala sva prijatelja – saj veste, če so ljudje v redu, se da vse zmeniti,« je pojasnila in utišala bojazni, da bo razhod vplival na Učiteljice, trio, ki je znan in priljubljen po vsem Balkanu. »Z ostalima članicama Učiteljic sem v rednih stikih, trenutno sta obe na Hrvaškem. Se pa seveda zaradi situacije ne vidimo več toliko kot prej in se kar pogrešamo, saj smo prej preživele res veliko časa skupaj. S koncerti začnemo avgusta,« nam je še povedala Ana, ki se je že vrnila z dopusta.

Predrag Djurović
Ana je vesela, da kljub razhodu z Bojanom ostajata v dobrih odnosih, saj je on kot lastnik glasbenega studia in producent pomemben člen v triu Učiteljic.

UŽIVA V PROSTIH DNEH IN NA NOGOMETNI TEKMI

»Z mamo sva bili na slovenski obali, v Strunjanu. Končno sva lahko bili nekaj časa skupaj. In moram reči, da je slovenska obala zelo lepa in ji popolnoma nič ne manjka. Morje imamo tako blizu, sploh nam ni treba potovati daleč. Sicer pa sem zdaj v Sloveniji, na Ptuju, kjer uživam v prostih dneh s prijatelji. Za zdaj še ni veliko dela, a se pripravljamo na avgust, ko pričnemo s koncerti tako v Sloveniji kot na Hrvaškem,« nam je še povedala Ana in dodala: »Do konca leta bi Učiteljice rade izdale nov album, zato zdaj pišemo nove pesmi.« No, medtem pa so se že pojavile govorice, da je Ana znova zaljubljena: in to v Matjaža Rozmana, vratarja Nogometnega kluba Celje, ki nosi številko 22. Opažena je bila namreč na tekmi med Mariborom in Celjem, kjer je navijala za postavnega golmana. »O tem pa ne bi govorila,« ostaja skrivnostna glede svoje nove ljubezni.

Jurij Kodrun
Nova ljubezen Ane naj bi bil golman NK Celje Matjaž Rozman, a Ana ostaja skrivnostna.