Zabava

VIDEO: Kako se je Robert Roškar končno vrgel s Solkanskega mostu!

R.T.
25. 7. 2021, 21.16
Posodobljeno: 25. 7. 2021, 21.21
Deli članek:

Voditelj Robert Roškar, ki skupaj z Anjo Ramšak vodi Ramšak in Roškar poletni show na Radiu 1, je končno storil nekaj, česar si v resnici ni želel, vendar je moral!

Radio 1
Priprave na skok s Solkanskega mostu.

V začetku leta so mu namreč hekerji vdrli v Instagram profil, kjer je imel več kot 50 tisoč sledilcev. Posledica je bila izguba profila, zaradi česa je bil Roškar zelo nesrečen. Zato se je voditelj Denis Avdić odločil, da mu bodo skupaj s poslušalci Denis Avdić Showa pomagali dobiti sledilce nazaj. A to ne bo »zastonj«, Roši se bo moral oddolžiti z opravljanjem prav posebnih izzivov. In tako ga je minulo soboto čakal izziv z veliko začetnico - bungee skok iz 55 visokega Solkanskega mostu!

Na ta skok se je pripravljal skoraj cel mesec, zato ga ni nič več zaustavilo. Imel je tudi podporo mame in očeta, ki sta ga prišla objeti in mu zaželeti uspešen skok. Prestrašeni Roškar je stopil na odskočno ploščad in ko je zaslišal 3, 2, 1, bungee se je pognal proti gladini Soče. Uspelo mu je in ko se je ulegel v čoln, ki ga je pričakal na Soči, se ni mogel nehat smejat.

»Ko sem skočil, nisem več gledal, vem samo, da me je elastika zaustavila in sem si mislil, zakaj voda, nebo? Ni bilo fajn, ne bi šel še enkrat, hvalabogu, da je za mano, ampak jaz sem skočil dol,« je povedal Roši le nekaj trenutkov po skoku. V videu si poglej, kako je bil ta famozni skok tudi videti.