Najprej na prisilni počitek

Lea Sirk do ušes zaljubljena v postavnega košarkarja

Eva Jandl
24. 7. 2021, 21.14
Posodobljeno: 24. 7. 2021, 21.34
Deli članek:

Prvi pokoronski koncert se za Leo Sirk ni končal preveč dobro, a je hitro okrevala, morda tudi po zaslugi postavnega košarkarja Alena Hodžića, s katerim sta si zdaj privoščila počitnice v dvoje.

Osebni arhiv
Vsestranska glasbenica, ki se rada preizkuša tudi kot televizijska voditeljica, je že nekaj časa srečno zaljubljena v košarkarja Alena Hodžića

Pevka Lea Sirk je pred dnevi po svojem prvem pokoronskem koncertu pristala na nujnem prisilnem zdravstvenem okrevanju, kot je svoje stanje poimenovala sama. Koncerta po dolgem času se je izredno veselila, saj že dolgo ni stala na odru, a žal ni šlo vse po načrtih. »Po svojem prvem koncertu po dolgem koronskem času priznam, da se je vse skupaj v trenutku spreobrnilo v totalen stres,« je povedala. Šokiralo jo je, kako so glasbeniki kar naenkrat »pristali kot ribe v enem velikem morju, ki morajo slediti čisto vsakemu toku, ki nam ga 'šefi' podajo. Leto in pol se nihče z nami ni ukvarjal, zdaj smo pa glavni klovni na odru, s tisoč in enim pravilom, kako izvesti svoj koncert, koliko časa nastopati, koliko na glas lahko pojemo, da ne pljuvamo preveč v publiko, da o pričakovanjih organizatorjev niti ne govorim.« Dodaja, da ti niti niso sami krivi, saj so deležni enakih pravil, ter da so glasbeniki kultura, ki ustvarja za poslušalce in gledalce. »Vsaka pesem je izpoved nekoga od nas. Vsako besedilo je zgodba nekoga od nas in z vsakim se lahko nekdo od vas poistoveti. To je vredno vsega.« Pravi, da se vedno potrudi izvesti svoj nastop v perfekciji, pa četudi bi pela le za eno samo osebo.

Osebni arhiv
Glasbenica s hčerkama Ael in Sio, ki ju ima iz prejšnjega razmerja.

Nova zveza

Toda Lea je hitro okrevala in se odpravila na romantični oddih v dvoje v Benetke. Končno je tako tudi pokazala svojega srčnega izbranca, košarkarja Cedevite Olimpije Alena Hodžića. Prav zaradi njega naj bi se lani razšla z dolgoletnim partnerjem Gabrom Radojevičem, s katerim imata tudi hčerki Ael in Sio. Nove zveze dolgo časa ni komentirala, a zdaj ljubezni ne skriva več. Tako je Lea junija, ko je Cedevita Olimpija postala novi košarkarski prvak, po koncu tekme postavnemu Alenu padla v objem, mu čestitala in mu na ustnice pritisnila vroč poljub. Uradno svoje zveze sicer še vedno nista potrdila, a več kot očitno je, da sta zaljubljena do ušes.