le 55 ur

Britney Spears mama prisilila, da je razveljavila zakon s svojim prvim možem

R.T.
21. 7. 2021, 12.56
Posodobljeno: 21. 7. 2021, 12.56
Deli članek:

Informacijo je potrdil pevkin odvetnik.

Reuters
Britney Spears

Lynne Spears, mati Britney Spears, je glasbenico prisilila, da je razveljavila zakon s svojim prvim možem Jasonom Alexandrom, je potrdil pevkin odvetnik Mark Goldberg.

Mark je za Daily Mail dejal, da par ni želel razveljaviti zakonske zveze, a sta jih k temu prisilila Lynne in pevkini menedžerji.

"Mati se je vmešala v hčerkino življenje. Prišla je v Las Vegas, pregnala Jasona in mu dala letalsko vozovnico za domov," je za Daily Mail dejal Goldberg.

Par se je poročil januarja 2004 v kapeli v Las Vegasu. Zakon je trajal le 55 ur. Ko so Lynne poklicali, da se bosta poročila, je menda ponorela.

Aleksander se je za pomoč obrnil na Goldberga. "Prosil je za nasvet. Bil je zelo čustven in razburjen. Britney ga je poklicala, naj pride v Las Vegas. Kolikor se spomnim, je bila tam s prijatelji in plačala njegovo letalsko vozovnico. Britney se je porodila ideja, da se poročita. Rekel je, da nista pila ali uživala droge,"je dejal odvetnik.

Po njegovih navedbah je imel Aleksander Britney rad in je ni želel prizadeti, a se je bal njene matere in njene menedžerske ekipe. Te izjave je potrdil tudi Alexander v podcastu Toxic: The Britney Spears Story. "Rekli so mi, da če podpišem razveljavitev zakonske zveze, bo to omogočilo meni in Britney nadaljevanje najine zveze in če se bova v šestih mesecih čutila enako, se bova poročila. Nisem imel razloga, da bi verjel drugače. Mislil sem, da je to resnica. Dovoljevali so nama, da komunicirava po telefonu, "je dejal Aleksander in opozoril, da je mesec dni po razveljavitvi zakona pevkin telefon skrivnostno prenehal delovati.