Drugič mamica

Tanja Žagar priznala, da bi imela pet otrok

Eva Jandl
21. 7. 2021, 18.15
Deli članek:

Simpatična pevka Tanja Žagar je tudi drugič rodila nekoliko pred napovedanim rokom. S partnerjem Mikijem Šarcem sta deklico poimenovala Marina. Prvorojencu Karlu se je tako izpolnila srčna želja, da bi imel sestrico.

Osebni album
Ni skrivnost, da si želi več otrok; pravi, da bi jih imela tudi pet!

Zadnje dneve je priljubljena pevka Tanja Žagar že glasno odštevala in čakala na porod. Mnogi so celo namigovali, da je že rodila, kar se je izkazalo za neresnico, se je pa res zgodilo le nekaj dni kasneje – v ponedeljek. Z partnerjem Mikijem Šarcem sta deklico poimenovala Marina; postala je mlajša sestrica štiri leta staremu Karlu. Datum poroda naj bi bil sicer 25. julij, a kot nam je povedala, se je tudi prvorojenec Karlo rodil dva dneva pred rokom. Tanji se je tako izpolnila želja po drugem otroku. »Zelo uživam v vlogi mame,« nam je povedala. Spola otroka javnosti med nosečnostjo ni želela razkriti, je pa povedala, da si Karlo želi sestrico, medtem ko je njej pomembno le, da je dete zdravo.

Mediaspeed
Glasbenika Tanja Žagar in Miki Šarac sta že drugič starša.

Želja po otroku se ji je okrepila po izgubi svoje ljube mame Angelce, ki je preminila junija lani in na katero je bila Tanja zelo navezana. »Težko je, zelo težko, a to moram sprejeti,« pravi Tanja, ki se večkrat spomni nanjo – tudi ob predvajanju njenega spektakla po televiziji, saj je bil to zadnji koncert, ki ga je obiskala njena mama. »Ko Karlo nekaj ušpiči, točno vem, kaj bi ona rekla, kakšen izraz bi imela na obrazu, vedno jo imam pred očmi. Hudo mi je, ker je ni z mano, a takšno je življenje, to moramo sprejeti in iti naprej. Bolje se je čim prej pobrati, se sam s seboj pogovoriti, da je to naravno in da je to življenjski krog. Zdaj je na meni, da njen pozitivni duh širim naprej.«Še vedno pa ima očeta Renata, ki je tako že drugič postal dedek.

osebni arhiv
Ko vzgaja sina Karla, se pevka večkrat spomni na pokojno mamo Angelco.

VELIKA DRUŽINA

Tanja je zadnje mesece precej razmišljala o muzikalu, ki bi ga osnovala na svoji življenjski zgodbi, seveda ko dojenčica malo zraste in odide v vrtec. Tako bo zdaj pri njih doma še bolj veselo: kot nam je povedala Tanja, zelo radi sprejemajo obiske pod večer, ko začne obratovati njena »žagarska slaščičarna«. Sicer pa je Tanjina razširjena družina kar velika, saj ima njen partner Miki Šarac iz prejšnjega razmerja še hčerko in sinova, s katerima se štiriletni Karlo zelo dobro razume.

Instagram
V drugo je prav tako rodila nekaj dni pred napovedanim rokom.