Napake pri hujšanju

Patricija Pangeršič razkrila, kako do sanjske postave

Eva Jandl
21. 7. 2021, 21.00
Deli članek:

Letošnja femme fatale Patricia Pangeršič je na dopustu v Egiptu pokazala izklesano postavo, nam pa je zaupala, katere so največje napake, ki jih delamo, ko želimo na hitro shujšati.

Osebni arhiv
Patricija je tudi sama je prestala pravo preobrazbo postave.
Osebna trenerka pravi, da moramo biti predvsem vztrajni – in prav pri vztrajnosti se po njenih izkušnjah po navadi vse konča. 

Če bi bilo po njeno, bi se morale ženske vedno v svojem telesu počutiti odlično, saj potem to energijo z lahkoto prenašajo tudi na vse okrog sebe, so povedali ob razglasitvi letošnje femme fatale. Lepa Patricia si je na začetku meseca privoščila počitnice v Egiptu in pokazala svojo sanjsko postavo. Osebno trenerko in vplivnico smo vprašali, katere so tiste napake, ki jih delamo na poti do zaželene postave, sploh tik pred dopustom, ko želimo shujšati in izklesati telo na hitro.

NAPAK JE VELIKO

»Napak, ki jih delamo oziroma delajo posamezniki, je veliko – nerealna pričakovanja, premalo znanja, prevelika začetna 'zagnanost', ki vodijo le v utrujenost in nezadovoljstvo,« pravi Patricia. »Najbolj kritična napaka pa se mi zdi to, da posamezniki rezultate pričakujejo takoj; govorim torej o nerealnih ciljih, in posledica nedoseganja visokih ciljev je samo to, da obupamo. Ne moremo pričakovati, da se bomo kilogramov, ki smo jih nabirali leta in leta, znebili v nekaj tednih. 'Formula' za uspeh je pravzaprav zelo preprosta: urejena prehrana, redna aktivnost in vztrajnost. In točno pri vztrajnosti se po navadi vse konča.«

osebni arhiv
Patricia je pokazala svojo čvrsto in lepo oblikovano zadnjico, sicer pa je osebna trenerka svoje poslanstvo zasnovala prav na lastni izkušnji s preobrazbo postave.