znani nudisti

FOTO: Znani Slovenci, ki radi odvržejo kopalke

Eva Jandl
21. 7. 2021, 20.00
Posodobljeno: 19. 6. 2023, 18.22
Deli članek:

Znani Slovenci se javljajo s počitnic, ki so v drugem koronskem poletju bolj razgibane – ujeli smo jih med križarjenjem po Jadranskem morju, na eksotičnih Maldivih in na letošnji vroči destinaciji za slovenske estradnike: hrvaškem otoku Korčula.

osebni arhiv
Nika Zorjan je našla samotno plažo in odvrgla modrček.
Kar nekaj znanih ima rado občutek sonca in vode na goli koži, tako radi poiščejo samotne plaže, nekateri pa se tudi odpravijo na nudistične plaže.

Med našimi estradniki je letos najbolj popularen otok Korčula na Hrvaškem – najprej so se tam srečali voditeljica Jasna Kuljaj, pevka Špela Grošelj in Jože Potrebuješ, zdaj pa smo na Korčuli ujeli še Roka Piletiča iz skupine BQL in Niko Zorjan; oglasila sta se sicer vsak posebej, a da se nekaj plete med njima, se namiguje že zelo dolgo, in menda ni naključje, da sta tam istočasno. Tam dopustujeta tudi balerina Ana Klašnja ter nekdaj otroška pevka, zdaj pa uspešna poslovna ženska Hajdi Korošec Jazbinšek, ki si je na tem hrvaškem otoku kar kupila apartma, zdaj pa se je odpravila na križarjenje. Enako je naredila voditeljica jutranjega programa in učiteljica italijanščine Oriana Girotto, ki potuje z mlajšim sinkom.

Na Hrvaškem se z družino zabavata tudi glasbeni par Marjetka Vovk in Raay; prav včeraj je Marjetka, ki bo jeseni ponovno sedla na žirantski stolček šova Slovenija ima talent, praznovala 37. rojstni dan.

Na kopanje v bližnjo Italijo se je odpravila igralka Katarina Čas, medtem ko se je pevka in poslovna ženska Rebeka Dremelj oglasila z Maldivov, kamor gre z družino prav vsako leto – kot nam je razkrila, takšne počitnice niso bistveno dražje od počitnic na Hrvaškem. Na fantovske počitnice pa se je odpravil pevec Čukov Jernej Tozon, in sicer si je kot vsako leto privoščil jadranje s kolegi glasbeniki, potovanje med hrvaškimi otoki, medtem ko ga je njegova Eva čakala doma.

NUDISTI IŠČEJO SAMOTNE PLAŽE

Ob obali je tudi sveže poročena pevka Saša Lendero, ki se je pokazala v lepih kopalkah – sicer pa jih rada odvrže in se okopa tudi brez njih. No, ni edina, ki je rada nudistka: občutek sonca in vode na goli koži je všeč tudi Jerneju Tozonu, Jasni Kuljaj in Niki Zorjan– slednji sicer raje poiščejo samotne plaže, kot da bi se odpravili na nudistično plažo, so nam še povedali.

osebni arhiv
Jernej Tozon s fantovsko druščino jadra med hrvaškimi otoki.

osebni arhiv
Rok Piletič je med tekom po plaži pokazal izklesano telo.

osebni arhiv
Balerina Ana Klašnja je z družino na Hrvaškem.

osebni arhiv
Hajdi Korošec Jazbinšek je zapustila Korčulo in se odpravila na križarjenje.

Facebook
Sveže poročena Saša Lendero je pokazala nove kopalke