duhovna učiteljica

Velik mejnik v življenju Savine Atai: sporočila je pomembno novico

R.T.
20. 7. 2021, 11.42
Posodobljeno: 20. 7. 2021, 11.43
Deli članek:

Odslej je državljanka Nove Zelandije.

osebni arhiv
Savina in Garrett

Že dobro leto je minilo, odkar se je Savina Atai (40), mojstrica joge obraza, avtorica knjig in tista, ki je k nam prinesla izraz superživila, preselila na Novo Zelandijo. Tam živi s soprogom Garrettom, s katerim je tudi poslovno sodelovala pri pripravi svoje nove knjige, se zaročila in po pol leta zaroke tudi poročila.

Tokrat pa je na družbeno omrežje Instagram objavila vest o novi prelomnici v svojem življenju. "Na konec sveta za ljubezen. Danes sem uradno postala državljanka Nove Zelandije. Sem pa in bom za vedno tudi Slovenka. Minilo je že 17 mesecev, odkar sem zdoma. Pa vendar svojo domovino čutim in ljubim bolj kot kdajkoli prej. Tako sem hvaležna za vse, kar mi daje Nova Zelandija. Postati državljanka in 'kiwi' je tako darilo. Pregovor pravi ... da se zaradi ljubezni splača iti na konec sveta. Resnično sem šla na konec sveta. In resnično se splača. Nova Zelandija je dom mojega moža ... torej tudi moj dom. Oba moliva, da bo tudi Slovenija kmalu najin dom". 

Savina sicer na Novi Zelandiji izvaja spletne delavnice in predavanja, tudi njen izbranec, ki je prav tako izdal knjižno uspešnico, deluje v podobnih vodah.