gregor čeglaj

Sanjski moški čaka na zaslužen oddih

Nejc Simšič
17. 7. 2021, 21.01
Posodobljeno: 17. 7. 2021, 21.05
Deli članek:

Postaven, zaželen in sanjski. Vse to je 31-letni Gregor Čeglaj, ki je svojo prepoznavnost unovčil več kot dobro, saj je njegov urnik natrpan od jutra do noči. Komaj pa čaka na zaslužen oddih, kamor bo odpotoval še vedno samski.

Miro Majcen / POP TV
Sanjski Gregor Čeglaj (31) je še vedno samski.

Sanjski Gregor Čeglaj bo raje, kot dopustoval, letošnje poletje izkoristil za vse stvari, ki se mu ponujajo, odkar je zasijal v šovu Sanjski moški.

»Res je, za zdaj se mi res ogromno dogaja. Imam ogromno opravkov in obveznosti, pa ne samo glede posla, tudi kot sanjski moški. Vse zabave, vsi dogodki in vse, kar pride zraven. Najljubši pa so mi trenutki, ko nekomu z malenkostjo polepšam dan. In take 'obveznosti' imam res vsak dan in to z veseljem počnem,« je priznal Gregor, ki je še vedno samski.

Revija Lady
Komaj čaka na zaslužen dopust na Rodosu, kamor bo odletel konec julija.

»Ja, trenutno sem še samski. Kot sem povedal, do konca predvajanja šova nisem iskal nič, sem pa zdaj seveda spet na tržišču. (smeh) Je pa res, da s komerkoli grem na kavo, mediji pišejo in ugibajo ... Ko pa bo in če bo kakšna priložnost katero spoznati, bom vsekakor iskal enako, kot sem govoril in iskal v šovu. Za vsakega enkrat posije sonce in verjamem, da bo tudi zame. Na obzorju za zdaj ni nič novega, ker se trenutno posvečam samo svoji poslovni prihodnosti,« je še povedal priljubljeni Čeglaj, ki komaj čaka, da konec julija odpotuje na dopust. »Časa za počitek niti ni, ampak vseeno bom šel na kratek oddih. Konec junija sem že užival nekaj dni v Dubrovniku. Grem pa čez nekaj dni na grški otok Rodos, česar se že zelo veselim, in verjamem, da bom imel nepozaben dopust,« je še povedal sanjski moški, ki povsod poskrbi za pravo evforijo, kjerkoli se pojavi, saj se vsi želijo slikati z njim in dobiti njegov avtogram, čemur pa Gregor vedno z veseljem ustreže.