sestrična njene mame

Tara Zupančič razkrila, katera znana Slovenka je njena sorodnica in vzornica

Eva Jandl
30. 6. 2021, 21.17
Deli članek:

Lepa Tara Zupančič ne skriva, da rada nastopa – začela je v šoli, v vaškem gledališču, vse do vodenja televizijskih oddaj in šovov. Delno je za to morda kriva tudi sestrična njene mame in njihova soseda, legendarna igralka Milena Zupančič.

Katja Žagar
Tara je priznala, da je obdobju najstništva pridobila »neki občutek manjvrednosti, in dokler se nisem podala v manekenstvo, sem se bolj skrivala kot izpostavljala«.

Slovenska igralka Milena Zupančič je sestrična mame Tare Zupančič. »Naše sorodstvo je kar veliko, zato se največkrat srečava na kakšnih posebnih, družinskih dogodkih,« nam je povedala Tara in dodala, da jo je večkrat videvala, ko je bila še otrok, saj so na Bohinjski Beli, kjer je odraščala, sosedje. 

Televizijska voditeljica, manekenka, oblikovalka in nekdanja udeleženka lepotnih tekmovanj Tara Zupančič nam je zaupala, da je kot deklica sanjala, da bi postala igralka. »Že kot otrok sem igrala in nastopala v vseh šolskih igricah, na 'proslavah', v vaškem gledališču, pa tudi doma ali na kakem sosedovem dvorišču. Povsod me je bilo dovolj. Sicer sem potem, v obdobju najstništva, pridobila neki občutek manjvrednosti, in dokler se nisem podala v manekenstvo, sem se bolj skrivala kot izpostavljala,« nam je povedala lepotica. Nad igralstvom pa jo je navdušila tudi znana slovenska igralka Milena Zupančič, ki je njena bližnja sorodnica. »Ja, res je. Milena je sestrična moje mami in tudi živi poleg nas na Bohinjski Beli. Seveda mi je bila ves čas idol, s staro mamo sva si stokrat ogledali vse njene filme, še na pamet sem znala njene dialoge. Sicer nisem nikoli šla po njenih stopinjah, a je zagotovo vplivala na to, da sem se kot otrok nekako preizkusila v vsem.«

PODJETNA

Tara je nazadnje vodila šov Zvezde plešejo, skupaj s Petrom Polesom, vendar se je prejšnjo pomlad zaradi epidemije koronavirusa šov prekinil. Kdaj in kako naj bi se vrnil na televizijske ekrane, s starimi ali novimi plesalci, še ni znano. Medtem pa je podjetna Tara začela čisto nove projekte, izdeluje na primer slike, ki so zapis zvoka, je oblikovalka in zadnje čase tudi motoristka.

m24
Legendarna slovenska igralka Milena Zupančič (74)