Dobrodelne zvezde

Tekmovalke šova Sanjski moški zbirale sredstva za otroke

Nejc Simšič
30. 6. 2021, 21.00
Deli članek:

Tekmovalke najbolj vročega šova, Sanjski moški, Sara Turnšek, Elena Costrov in Lea Zupančič so pokazale, da imajo veliko srce, pred dnevi so v Celju organizirale dobrodelni dogodek, na katerem so zbirale sredstva za otroke. Ekskluzivno razkrivamo podrobnosti z zabave.

M24
Na koncu so zbrale zadostno količino denarja, ki bo vsekakor kakšnemu otroku polepšala poletne počitnice.

Ko je pred tednom dni med nekaterimi tekmovalkami priljubljenega šova Sanjski moški beseda nanesla na zabavo, se je ta ideja hitro dopolnila z dobrim namenom, in sicer z dobrodelnostjo za otroke.

M24
Veselja, smeha in vročine ni zmanjkalo.

Seveda so vse tri gostiteljice, Sara, Lea in Elena, na dogodek povabile tudi sanjskega moškegega Gregorja Čeglaja, a je bil ravno ta vikend na kratkem oddihu v Dubrovniku, verjamejo pa, da bo zagotovo še kakšna možnost ponovitve tega dogodka. 

Sara Turnšek je namreč nameravala organizirati dogodek, na katerega bi povabita vsa dekleta iz šova, Elena Costrov pa je predlagala dobrodelno prireditev. »Povezala sem se s Saro in ji to predlagala, ona pa se je takoj pozitivno odzvala. Vidi se, da je zelo dobra ženska in ima odlično razvito poslovno žilico. Dogodek sva organizirali na hitro, povezali sva se z Radiem 1 takoj so privolili v sodelovanje. Zamisel o dobrodelnem dogodku se je pojavila tudi zato, ker sem to doživela tudi v svoji mladosti, starši niso imeli možnosti, da bi me vsako leto peljali na morje,« je priznala Elena. Dobrodelna prireditev se je odvijala v celjskem lokalu, katerega lastnica je Sara. »Na dogodek so bila povabljena vsa dekleta iz Sanjskega moškega, a se ga na žalost iz določenih razlogov niso vse udeležile. Trajal je ves dan, do poznega večera, odzivi ljudi pa so bili zelo pozitivni, in vse tri smo jim zelo hvaležne za takšno podporo, saj smo resnično dosegli zastavljeni cilj,« je povedala Elena, ki je skupaj s sotekmovalkama iz šova na prireditvi prodajala sponzorske majice.

»Prodaja je čez dan potekala tako, da smo pristopali k ljudem, se z njimi pogovarjali in pojasnjevali, kakšen je cilj naše prodaje. Poudarjali smo, da je prodaja namenjena zbiranju materialnih sredstev za otroke, ki si želijo počitnic na morju, a na žalost nimajo te možnosti. Rade volje smo se pogovarjali z ljudmi, odgovarjali na njihova vprašanja in seveda naredili kakšno fotografijo za spomin. Na koncu smo zbrali dovolj visok znesek, ki bo vsekakor kakšnemu otroku polepšal poletne počitnice,« je zaključila simpatična Elena in dodala, da je bilo nakazilo sredstev že opravljeno v ponedeljek popoldne in bo denar prišel v prave roke.

M24
Na dogodku so prodajale majice s svojimi podpisi.