Zabava

Dobrodelna Rebeka Dremelj

K.M.
14. 6. 2021, 12.00
Posodobljeno: 28. 6. 2021, 16.02
Deli članek:

Rebeka Dremelj je z nepremagljivimi presenetila medicinske sestre.

Rebeka Dremelj
Rebeka Dremelj

V začetku junija so Rebeka Dremelj in njena ekipa spletnega mesta za ženske nepremagljiva.si, prejele ganljivo pismo Urške, diplomirane medicinske sestre, ki je zaposlena v zdravstvenem domu na Jesenicah.

V pismu je zapisala, da se 20 medicinskih sester že eno leto, v prvi bojni liniji, bori s Covidom. Organizirajo množična testiranja, hišne obiske, intervencije pri pozitivnih bolnikih, dežurajo v ambulanti nujne medicinske pomoči in organizirajo cepljenja. Večkrat na teden so delale 12urne izmene, vse pa so v večini tudi mamice šoloobveznih otrok, žene, gospodinje … In v vsem te času so ugotovile, da so v resnici v vseh teh mesecih preizkušenj postale trdne in NEPREMAGLJIVE. Rebeko in njeno ekipo je prosila za testerčke parfuma Differo by Nepremagljiva in Rebeka ne bi bila Rebeka, če ne bi takoj stopila v akcijo in na kup zbobnala svoje ekipe in poslovnih partnerjev. In seveda poskrbela za več kot samo za testerje parfuma.

Rebeka Dremelj
Rebeka Dremelj

Med sodelujočimi v akciji so se med prvimi odvzali tudi pri Media24 in pripravili res zajetne pakete vseh njihovih edicij. Potem pa so se nepremagljive Andreja, Alma in Dolores, z Rebeko Dremelj na čelu, odpravile na Jesenice. Rebeka je nepremagljivim medicinskim sestram zapela skladbo Ženska, predale pa so jim tudi darilca:

- 22 majic z napisom nepremagljiva.si? Sem!,
- v Sendvičarni so jim pripravili malico - sendviče in solate
- Minicity jim je podaril družinske vstopnice,
- podjetje Merit miniaturni Bombay Saphire džin,
- missha.si “sheet” maske za obraz,
- Media24 pa jih je seveda opremila z vsemi revijami.

Rebeka Dremelj
Rebeka Dremelj

Za lahko noč pa zahvala, ki je vse ganila do solz …

No, takole…. Ura je 20h, končale smo z današnjo službo … Vzele preko 300 brisov in cepile 248 ljudi… Zdaj pa domov, led za v gin me baje že čaka … Je mož obljubil … Še masko na obraz in vsaj eno revijo v roke ... Lačne danes definitivno nismo. Vaše presenečenje je uspelo, punce so bile zelo vesele in ostale so rekle, da, če bi vedele za kaj gre, bi pa tudi iz nočne vstale. Ja, takle mamo. Hvala še enkrat in mnogo nepremagljivih uspehov še v prihodnje! Se vidimo na kakšnem koncertu.