Zabava

Znani obrazi podpirajo vseslovensko akcijo #zaupalady

Nejc Simšič
17. 6. 2021, 21.33
Posodobljeno: 17. 6. 2021, 22.04
Deli članek:

Najbolj priljubljena slovenska revija Lady že od svojega nastanka upravičuje zaupanje številnih znanih Slovenk in Slovencev, ki ji radi razkrijejo svoje zgodbe. Zdaj se vrača v velikem sijaju, podprli pa so jo tudi številni znani obrazi.

Šimen Zupančič
S Challetom Salletom sta se fotografirali tudi novinarka Nina Keder in odgovorna urednica Lady Simona Dakič Nemanič.

Z včerajšnjim tradicionalnim Lady piknikom pod klobuki je priljubljena revija Zvezde Lady doživela prelomno spremembo, saj je po novem samo revija Lady.

Prišel je čas, da se ustvarjalci ene najbolj prodajanih in najbolj znanih ženskih revij pri nas poslovijo od dvojnega imenovanja revije – Zvezde Lady. »Pri tem je pretehtala moč blagovne znamke, ki je na slovenskem trgu že celih 31 let, in tako smo se odločili, da na prvo mesto postavimo spet dobro staro Lady, ki pa bo tudi v prihodnje prinašala zanimive, zabavne zgodbe in novice iz sveta slavnih,« je pojasnila odgovorna urednica Lady Simona Dakič Nemanič. Brez odlašanja so se zato spremembi imena in vseslovenski akciji, ki so jo poimenovali Zaupam Lady, pridružili tudi nekateri znani obrazi. Med prvimi, ki so podprli akcijo #zaupamlady, je bil raper Challe Salle. »Z revijo Lady sem praktično odraščal, saj je bila moja mama naročena nanjo. Sicer nisem velik oboževalec tračev, a sem vedno rad bral življenjske zgodbe, in prav Lady je bila taka družinska, bolj človeška, z lepimi zgodbami. Pravzaprav, če sem iskren, je bila to prva revija, ki sem jo sploh doma bral. Moja mama je vedno govorila, da je to najboljša revija,« je povedal Challe Salle, ki se je petnajst let pozneje tudi sam znašel na naslovnici revije Lady. A ni edini, ki se je pridružil Lady kampanji, akcijo so podprli tudi Ana Praznik (Bepop), David Urankar, Gašper Rifelj, Klemen Bunderla in Arnej Ivkovič, ki jih boste v prihodnjih tednih lahko zasledili na družbenih omrežjih, v revijah in časopisih. »Lady zaupam, ker vedno piše najboljše zgodbe. Ekipa je res super in ve, kakšne zgodbe so najbolj zanimive, najbolj ekskluzivne in najbolj vroče,« je priznal priljubljeni pevec Gašper Rifelj, TV-voditelj David Urankar pa je hudomušno dodal: »Zvedava, korektna, prijazna, ekskluzivna in preprosto najboljša. Vse to je Lady. In roko na srce, vsi radi preberemo, kaj se estradnikom dogaja v življenju.«