na otok korčula

VIDEO: Naši zvezdniki in zvezdnice skupaj na dopust k južnim sosedom

Eva Jandl
17. 6. 2021, 21.00
Posodobljeno: 17. 6. 2021, 21.30
Deli članek:

Na otoku Korčula se je zbrala prav zanimiva druščina slovenskih estradnikov iz sveta glasbe in televizije, medtem ko se je Indira Ekić podala na jadranje.

Instagram
Na Korčuli trenutno počitnikuje cela četica slovenskih estradnikov: Jasna Kuljaj in Jože Potrebuješ z družinama, pa Špela Grošelj ter Rosvita pesek in Mitja Ferenc. Ker je med njimi veliko glasbenikov, so objavili fotografije z večernih druženj ob kitari.

Poletne temperature in zaključena snemanja so razlog, da se je ta čas več znanih Slovenk in Slovencev odpravilo na dopust na morje, ko obala še ni polna turistov in gneče. Letos je očitno zelo popularna Korčula na Hrvaškem, kjer počitnikuje tudi pevka Špela Grošelj; sporočila je, da se je tam zgodil pravi zvezdniški večer. Poleg Špele namreč na Korčuli dopustujejo tudi voditeljica Jasna Kuljaj z družino, hčerko Anastazijo in partnerjem, ter šef Čukov in producent oddaje Pri Črnem Petru (katere voditeljica je Jasna) Jože Potrebuješ s svojo družino: hčerkama Petro in Evo ter ženo Andrejo. Opazili smo tudi Jasnino sovoditeljico Aljo Prgin, ki ima v oddaji vlogo natakarice Sofie. Tam sta prav tako televizijska voditeljica Rosvita Pesek, ki bo naslednje leto ob takem času že babica, in njen partner, glasbenik in predavatelj Mitja Ferenc. Ker so bili na kupu večinoma glasbeniki, so večerjo, ki jo je pripravila Jasna Kuljaj, pospremili s pesmijo pozno v noč.

NA JADRANJE

Poleg naštetih, ki so »pobegnili« na Korčulo, kjer je bil sicer doma in je tudi pokopan pevec in glasbenik Oliver Dragojević, se je na morsko pustolovščino podala tudi Indira Ekić, nekdanja tekmovalka v shujševalnem šovu, danes pa spletna vplivnica. Na jadranje se je odpravila z osmimi dekleti, ki jih prej menda ni poznala, plujejo pa ob hrvaški obali, obiskale so otok Vis.