pristala na urgenci

FOTO: Na rdeči preprogi z ranami na obrazu, razkrila, kaj se je zgodilo pol ure prej

R.T.
16. 6. 2021, 11.51
Posodobljeno: 16. 6. 2021, 11.51
Deli članek:

Pristala je na urgenci.

Profimedia
Clara McGregor

Clara McGregor, hči igralca Ewana McGregorja, se je na premieri filma pojavila z ranami na obrazu. Hitro je pojasnila, kaj se je zgodilo. "Ko te pes ugrizne in pošlje na urgenco pol ure pred rdečo preprogo," je zapisala na družbenem omrežju Instagram in delila fotografije z dogodka.

"Kakšna ikona si," "To je najboljši videz na rdeči preprogi doslej", "Ti si zmagovalka rdeče preproge," je le nekaj od komentarjev oboževalcev, ki ji sledijo na Instagramu.

Težko življenje

25-letna Clara sicer s slavnim očetom ni bila vedno v najboljših odnosih, pogosto je javno govorila o težavah z duševnim zdravjem in odvisnostjo. "Že od svojega četrtega leta trpim za tesnobo in že od otroštva hodim na terapije. Zelo sem hvaležen za vse, kar so psihoterapevti storili zame. Ta tesnoba mi je preprečila, da bi živela življenje, ki sem si ga želela. Bilo je kot v kletki. Bila sem ujeta in še vedno se trudim ven. Jemala sem zdravila, ki so mi zelo pomagala," je dejala pred nekaj leti. Priznala je, da se je borila z odvisnostjo in bila del razmerja, ki je bil po njenih besedah nasičen z zlorabo. Prav tako je povedala, da je splavila otroka ter da je preživela posilstvo.