Spregovoril odtujeni oče

Se nad Meghan zgrinjajo novi črni oblaki? Le kaj je spet zakuhal ...

R.T.
11. 6. 2021, 20.55
Posodobljeno: 11. 6. 2021, 21.02
Deli članek:

Thomas Markle je svojo hčerko Meghan prosil za odpuščanje in jo hkrati posvaril, da bo v javnosti pral umazano družinsko perilo.

Profimedia
Bi jo moralo skrbeti?

Thomas Markle, odtujeni oče Meghan Markle je v napovedniku za prihajajoč televizijski intervju svojo hčerko prosil, naj mu dovoli, da končno vidi svojo vnukinjo Lilibet, ki sta jo sussekška povila pred tednom dni. Potarnal je, da ga o rojstvu ni nihče obvestil, temveč je moral za to veselo novico izvedeti prek radia. Kot je pojasnil od Meghan odtujeni 76-letnik, s hčerko ni bil v stiku že vse od njene poroke s princem Harryjem. Takrat ga je po zloglasnem škandalu s paparaci odrezala sama Meghan.

Profimedia
Thomas Markle je pojasnil, da je novico izvedel prek radia.

Intervju, ki ga je opravil za avstralsko oddajo 60 Minutes, bo sicer objavljen v nedeljo. Kot je še mogoče izluščiti iz napovednika, Thomas, vedno željan medijske pozornosti, hčerko v pogovoru prosi za odpuščanje za svojo »eno neumno napako.« »Zelo bom razočaran, če ne bom mogel objeti svoje vnukinje,« je še dejal. A kot kaže, Thomas znova ni mogel iz svoje kože, ko je dodal: »Želiš umazano perilo? To je prvič, da sem o tem spregovoril.« Kaj, če sploh kaj, je spet zakuhal, je zaenkrat mogoče samo ugibati.