Odločilna tekma

FOTO in VIDEO: Če Deželak izgubi, ga čaka kazen – skok z letala brez padala!

N.N.
9. 6. 2021, 15.23
Posodobljeno: 9. 6. 2021, 15.30
Deli članek:

Dobrodelna akcija Radia1, Deželak Junak, je polna obratov in pretresov.

Radio 1
Miha je s pomočjo olimpijca Denija Kožula in voditelja Tomaža Klepača zmagal in izenačil na 2:2.

Voditelj Miha Deželak skupaj s svojo ekipo na polno kolesari po Sloveniji in zbira denarna sredstva za otroke iz socialno ogroženih družin, delo pa mu kot vsako leto, otežuje programski direktor Gargamel.

Zanj je imel pripravljeno tekmo petih izzivov, zmaga tisti, ki prvi osvoji tri dobljene izzive. Včeraj je Gargamel že vodil z 2:1 in čakala ju je igra namiznega tenisa. V Logatcu se je zbrala velika množica ljudi, ki so prišli spodbujat Deželaka. Miha je s pomočjo olimpijca Denija Kožula in voditelja Tomaža Klepača zmagal in izenačil na 2:2.

Radio 1
Voditelj Miha Deželak skupaj s svojo ekipo zbira denarna sredstva za otroke iz socialno ogroženih družin, delo pa mu kot vsako leto, otežuje programski direktor Gargamel.

Zato danes sledi finalni obračun. Deželak in Gargamel se bosta ob 18. uri pomerila na Ljubljanici pri Tromostovju, tekmovala pa bosta s pedalini. »Meni bo pomagal moj brat, Deželaku pa voditelj Robert Roškar. Ne bo pa to običajna tekma, kdo prvi pride na cilj po dolžini. Pedalina bosta namreč privezana na vrv in zmaga tisti, ki se prvi dotakne bregu Ljubljanice,« je bil odločen Gargamel.

V kolikor zmaga Deželak Junak, bo Gargamel za kazen moral namesto njega prevoziti četrtkovo etapo. Če pa Deželak izgubi, pa ga čaka kazen – skok z letala brez padala! Vsi skupaj držimo pesti, da zmaga in da bo jutri lahko malce počival, v petek pa ga čaka finalna etapa s prihodom na Debeli rtič, kjer bomo izvedeli, koliko denarja gre v sklad za počitnice otrok. Na njegovi poti ga podpirajo prijatelji akcije Rio Mare, AMZS in Zavarovalnica Triglav, ki skrbijo za to, da je izvedba akcije sploh možna, saj je zaradi svoje razsežnosti velik produkcijski in finančni izziv. S svojim vložkom zagotovijo, da gre res ves zbrani denar za počitnice otrok.

Radio 1
V Logatcu se je zbrala velika množica ljudi, ki so prišli spodbujat Deželaka.

Junaki pa smo lahko vsi, tako, da pošljemo sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919.