Zabava

VIDEO: Deželaka Junaka v primeru poraza čaka kruta kazen!

R.T.
8. 6. 2021, 18.01
Posodobljeno: 8. 6. 2021, 18.09
Deli članek:

Dobrodelna akcija Radia 1, Deželak Junak je v polnem zamahu, za voditeljem Miho Deželakom je že skoraj 6 etap.

Darja Štravs Tisu
Miha je ostal brez besed.

Na poti mu gre odlično in vsak dan je bližje cilju. V ponedeljek zjutraj pa mu je v Čatežu pot znova prekrižal Gargamel, ki je imel zanj grozljivo novico, ob kateri je Deželak ostal brez besed. Zlobni direktor je postregel s tem, kaj čaka poraženca njunih skupnih izzivov.

Miha se mora namreč z Gargamelom pomeriti v petih tekmah, zmagovalec je tisti, ki prvi doseže 3 zmage. Če Junak tekmo izgubi, pa ga čaka nezaslišana kazen! Gargamel mu je povedal, da bo moral skočiti iz letala – brez padala! Ubogemu Junaku je postregel tudi z adrenalinskim posnetkom takšnega skoka - v katerem neznanec skoči brez padala, nekaj sekund prosto pada, nato pa ga njegov kolega, ki ima padalo, ulovi in pripne, da skupaj varno pristaneta.

Darja Štravs Tisu
Deželaka čaka v četrtek zahteven izziv.

Deželak je bil na robu solz in je skrušen priznal, da česa takega ne zmore narediti in da ima tudi njegov pogum svoje meje. Zato je celo Gargamel pokazal košček dobrote in mu ponudil - nič kaj bolj prijazno - alternativo, ki jo je tudi demonstriral. Na njegov kvadrocikel je privezal vrv in napovedal, da bo moral celo četrtkovo traso z vrvjo vleči kvadrocikel, na njem Gargamela in zraven še njegovega prijatelja, ki ima 200 kilogramov. Deželak je tako pred veliko dilemo. Oba izziva sta v primeru poraza, kruta, katerega bo izbral, pa bomo videli zelo kmalu.

Deželaku pa lahko pomagamo vsi in sicer tako, da pošljemo SMS POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919. Vsa zbrana denarna sredstva bodo namenjena počitnicam otrok iz socialno šibkih družin.