nikoli se ne zaustavi

Legendarni glasbenik Dino Merlin stavi na ljubezen!

N.S.
2. 6. 2021, 21.29
Deli članek:

Eden najbolj priljubljenih balkanskih glasnikov Dino Merlin ima očitno zelo rad posebno energijo, ki nastane ob prehodu iz meseca v mesec, in takrat izda novo pesem, s katero navduši svoje mednarodno občinstvo. Svojo tradicijo je upošteval tudi tokrat.

Arhiv izvajalca
Sarajevski kantavtor bo z novo pesmijo spet božal dušo in ušesa številnih oboževalk.

Zadnji dan meseca maja je Dino Merlin rezerviral za posebno poslastico, in sicer za tretji singel s prihajajočega 12. studijskega albuma z naslovom One Day, One Night, kar v prevodu pomeni »en dan, ena noč«.

»Prinašam vam novo pesem, ki ima v mojem srcu posebno mesto, tako kot resnični dogodek, ki me je navdihnil, da sem jo napisal. To je zgodba o ljubezni, ki nikoli ne umre,« so besede, s katerimi je priljubljeni sarajevski glasbeni virtuoz pospremil premiero nove pesmi. Spomnimo, Merlin je zadnji dan oktobra 2020 izdal pesem Mi, ki velja za največjo regionalno uspešnico leta 2020, saj je prvi dan na platformi Youtube dosegla neverjetnih 1,2 milijona ogledov in se zavihtela na vrhove lestvic v vseh državah nekdanje Jugoslavije. Podobno eksplozijo je povzročil duet Pridi s slovensko-črnogorsko umetnico Senidah, ki je bila premierno predvajana na silvestrovo, a si je videospot v samo dveh urah v prednovoletnem času ogledalo pol milijona ljudi, do jutra pa je bil dosežen že prvi milijon. Zadnja dva singla sta na največji streaming platformi dosegla več kot 30 milijonov ogledov, in nič manjšega uspeha ne pričakujemo od nove glasbene poslastice. »Še vedno sem optimističen in upam, da bomo po času, ki je za nami in v katerem na žalost delno še živimo, bili boljši drug do drugega in se trudili ohraniti samo tiste kozmične energije, ki nas povezujejo pod tem skupnim nebom,« je še dodal sloviti glasbenik in večkrat nagrajeni kantavtor.