Zabava

Jurij Zrnec se vrača na male zaslone kot kuhar

M. V.
1. 6. 2021, 10.22
Posodobljeno: 1. 6. 2021, 10.28
Deli članek:

V zabavni seriji Ja, Chef bo zaigral kuharskega mojstra Ljubomira Bohinca.

ProPlus
Jurij Zrnec

Sredi junija na Voyo prihaja nova domača 10-delna humoristična serija Ja, Chef, v kateri bo glavno vlogo zaigral priljubljeni Jurij Zrnec. Ta je stopil v natikače Chefa Ljubomira Bohinca, kuharskega maga neskončnih talentov, še večjega ega in lastnika najboljše restavracije v Ljubljani, Chateau de Philippe. V jezi zna biti Chef strašen, v razvedrilu nepremagljiv in v odpuščanju kraljevski – še posebej, ko gre za njegove lastne napake.

Pod seboj ima mnogo ljudi, vsak od njih ima svojo zgodbo. Najbolj se ga boji njegov glavni pomočnik, tako imenovani dvometrski los, Štefan Čuk (Matej Puc). Ob boku mu stojijo mesni strateg in veliki priliznjenec Tomi Šuler (Luka Cimprič), ribji virtuoz Zdravko Keuc (Mario Ćulibrk) in slaščičarski polbog Lovro (Jernej Kogovšek). Najbolj zvit je kuharski pomočnik Luka Čeh (Klemen Janežič) – velike sanje tega preprostega, a iznajdljivega fanta so postati slaven kuhar. Bič vodje restavracije vrti ledena Pika (Katarina Čas). Mlada in uspešna je pripravljena iti čez vse, da bi restavraciji ohranila naziv najboljše restavracije v prestolnici. Edini, ki jo ubogajo, so barman Miha Kos (Domen Valič), hostesa Moni (Liza Praprotnik) in natakarici Nastja (Viktorija Bencik) ter Saša (Tina Vrbnjak).

A tu je še lastnik restavracije Chateau de Philippe (Bojan Emeršič), ki se ne boji Ljubovega njegovega renčanja, tuljenja in leteče zelenjave. Z vsemi pa gladko pomete čistilka Šefika (Faketa Salihbegović Avdagić), s katero res ni dobro kave piti, če je ne skuha ona. Ponavadi jo pije z Ljubom in vsaj takrat je v restavraciji mir. Dokler ne pride kuharica iz konkurenčne restavracije, Marjeta Kolmanič (Tjaša Železnik) – takrat je spet veliko sikanja.