Zabava

Božidar Wolfand Wolf: Amerika je lepa, a hladna

C.U.
31. 5. 2021, 16.29
Posodobljeno: 31. 5. 2021, 16.29
Deli članek:

Na slovensko glasbeno sceno se z novo pesmijo vrača legendarni Božidar Wolfand Wolf.

Promocijski material
Božidar Wolfand Wolf

»Pogrešal sem ljudi, pogrešal sem občinstvo in to mojo muziko, ki je ljudem vselej narisala nasmeh na obraz. Vse življenje sem hodil po svetu, iskal zvok, ki bi bil moderen, udaren in nekaj posebnega, želel sem nekaj več, a iskal na napačnem koncu. Po toliko letih ugotoviš nekaj, kar ti je bilo dano že na začetku, pa nisi poslušal, ker si bil premlad … da je tisto preprosto, kar je za dušo – najlepše,« nam je zaupal Božidar Wolfand Wolf, ki ga lahko zagotovo uvrščamo med slovenske glasbene legende.

Zdaj se na radijske postaje vrača s pesmijo Imela sva vse, za katero bo kmalu izdal tudi nov videospot. Pesem je ustvarila izjemna ekipa »hitmejkerjev«; melodijo sta napisala Goran Šarac in Wolf, pod besedilo se je podpisal Rok Lunaček, pod produkcijo in aranžma pa Krešimir Tomec.

»Zelo sem pogrešal vse skupaj, pogrešal sem stik, tisti pristen stik z ljudmi. Ko ljudje zapojejo moje pesmi, je to najlepši občutek na svetu – skozi pesmi namreč vsi gradimo temelje naše domovine, ki je ena sama,« ob tem še pravi Wolf, ki je tudi del novega projekta in je tudi prvi član novega glasbenega projekta Legende.

Več o njih pa v naslednjih tednih ...