»Sem to, kar sem, in samo pozitivno naprej«

Slovo od izpadlega Ljubislava iz šova MasterChef

Nejc Simšič
31. 5. 2021, 20.10
Deli članek:

V zadnji oddaji kuharskega šova MasterChef Slovenija smo dobili najboljšo peterico. Za las je mesto med petimi najboljšimi v letošnji sezoni ušlo priljubljenemu tekmovalcu Ljubislavu Petrovskemu, za katerim so jokali mnogi sotekmovalci.

POP TV
42-letni Ljubislav Petrovski iz Hrušice je postal ljubljenec gledalcev in sotekmovalcev.

V zadnji oddaji šova MasterChef so sodniki napovedali kreativen izločitveni test, ki naj bi spremenil njihov način razmišljanja o sestavinah in okusih.

Kuharska tekma se je zaključila, kot se je, a na koncu je bil največji poraženec večera prav najbolj priljubljen tekmovalec Ljubislav Petrovski. »Ti si v sedmi sezoni MasterChefa Slovenija osvojil vsa srca. Tudi če ti ni šlo, so ti vsi, tudi mi, privoščili uspeh,« je ob Ljubislavovem slovesu dejal sodnik Luka Jezeršek in se poslovil od poraženca oddaje.

Pop TV
Ljubislav pravi, da je hvaležen, da je bil del kuharskega šova.

»Tukaj sem doživel prelomnico v življenju. To, kar sem doživel, ko sem spoznal te ljudi in vse tri velikane, sodnike, ki so nas usmerjali, je nekaj najlepšega v življenju. Vesel sem, da sem lahko doživel to izkušnjo,« je takoj po odhodu domov priznal Ljubislav, ki je veljal za enega najbolj priljubljenih tekmovalcev doslej, saj ni še nikoli v sedmih letih šova jokalo toliko ljudi, ko je nekdo zapuščal kuhinjo MasterChef. Ganjen Ljubislav je situacijo komentiral: »Zame je to nekaj najbolj spodbudnega in mi je res seglo do srca.«