saša lendero

Bodoča gospa Herzog živčna kot pred izpitom

Eva Jandl
28. 5. 2021, 20.35
Posodobljeno: 28. 5. 2021, 21.38
Deli članek:

Glasbeni par Saša Lendero in Miha Herzog se pospešeno pripravljata na poroko. Trenutno hodita na plesne vaje za prvi poročni ples. Saša je že izbrala obleko in šopek.

Instagram
Saša Lendero Izbrala je že obleko in poročni šopek.

»Kmalu bom s šopkom v roki stala pred njim in se zaobljubila še z besedami ... S srcem sem se že zdavnaj,« pravi Saša Lendero, ki je že izbrala šopek za poroko. Glasbenica in televizijska voditeljica že odšteva dneve do bližajoče se poroke z Miho Herzogom, da mu bo po dolgih 20 letih življenja na koruzi tudi uradno obljubila večno zvestobo. Natančnega datuma poroke Saša še ne želi izdati, a vendarle smo izvedeli, da bo na soboto in predvidoma sredi junija – seveda je vse odvisno od epidemioloških razmer. Izbrala je že poročno obleko in takrat začutila, da gre zares. »Čeprav se bom zaobljubila po dvajsetih letih skupnega življenja, sem vseeno živčna, kot bi šla na izpit. (smeh) Nisem si predstavljala, da bi mi lahko ta korak toliko pomenil,« pravi. Po izbiri poročne obleke je bil na vrsti ples. »Z Miho sva začela hoditi na plesne vaje za prvi poročni ples, in začuda nama sploh ne gre preveč slabo,« pravi in opiše, kako zabaven zna biti njen izbranec. »Miha je dobil nalogo, naj se drži bolj naravnost in poravna vrat ... in danes, ko sva doma malo povadila, je nenadoma izginil in se vrnil z zmagoslavnim nasmeškom ter metlo, zatlačeno za majico.«

Osebni arhiv
Tako si je šaljivi Miha poravnal držo.

SPROŠČENO KLASIČNA POROKA

Saša bo prevzela Mihov priimek in ga dodala svojemu, saj meni, da bo tako ohranila svojo identiteto. Prav tako upata na dovoljenih sto povabljencev, če bodo razmere to dovoljevale. Poroka naj bi bila sproščeno klasična, še pravita.