Promocija, ne ljubezen

Kandidatka Ana o sanjskem Gregorju: "Moje fotografije so v primerjavi z Gregorjevim poljubljanjem nedolžne"

Eva Jandl
28. 5. 2021, 19.10
Posodobljeno: 28. 5. 2021, 20.37
Deli članek:

Pogovarjali smo se z Ano Pusovnik, tisto kandidatko za sanjskega moškega, ki se je srečevala z očitki, da je v šov prišla zaradi promocije in ne zaradi ljubezni. Število radovednih sledilcev res raste, je priznala Ana, ki je še komentirala poljubljanje sanjskega Gregorja Čeglaja v šovu.

POP TV, osebni arhiv
Ana Pusovnik denar služi tudi s prodajo svojih erotičnih fotografij prek spleta.

Ana Pusovnik (23), kandidatka v šovu Sanjski moški, nam je povedala, da redno spremlja oddaje, saj tako izve, kaj se je dogajalo v ozadju šova in kaj so povedale druge kandidatke, ki se prav tako borijo za srce Gregorja Čeglaja, pa tudi, kakšen vtis je pustila sama. »Sama s seboj sem zadovoljna, v šovu sem natančno takšna kot v resničnem življenju. Ne dramatiziram in vedno povem svoje mnenje. Šele zdaj pa sem opazila, kako zelo zgovoren je moj obraz, tega prej nisem vedela.« Dejala je, da ni ljubosumna na ostala dekleta.

POP TV
Na prvem srečanju je Ana nosila prosojno obleko, Gregor je bil vidno navdušen.

»Kaj so druga dekleta počela z Gregorjem, se me niti ne tiče. Nisem ljubosumna. Sicer pa, ko so dekleta govorila, da so se poljubljala z Gregorjem, niti nisem vedela, ali je to res. No, tudi jaz sem se poljubljala z njim. Zdaj se toliko govori o tem, da se poljublja z vsemi – menim, da so poljubi del šova in me ne moti,« je povedala Ana, po poklicu frizerka, ki pa denar služi s svojimi erotičnimi fotografijami, ki jih ponuja na spletni strani, znani po erotičnih fotografijah. »Fotografije, ki jih tam objavljam, niso gole, ampak so razgaljene in erotične. In ko smo se že pogovarjali o poljubljanju – jaz imam objavljene le fotografije in nimam z nikomer fizičnega stika. Gregor pa se pred vso Slovenijo poljublja s 15 dekleti, vsi ga gledajo, ko ima telesni stik z vsemi dekleti. Mene pa se nihče ne dotika in moram reči, da se mi to zdi v primerjavi z Gregorjevim poljubljanjem nedolžna stvar,« se je razgovorila Ana.

Tibor Golob
Triindvajsetletnica je po poklicu frizerka.

»O tem bom pripovedovala svojim otrokom«

V domačem Slovenj Gradcu se ozirajo za njo. »Sosedje me ogovarjajo in pravijo, da sem v živo lepša kot na televiziji,« je dejala v smehu. »Tudi povpraševanje za mojimi fotografijami se je povečalo, imam vse več radovednih sledilcev,« je zadovoljna Ana, ki celotno izkušnjo opisuje kot pozitivno. »Ni mi žal, da sem šla v šov, čeprav so se zgodile tudi negativne stvari, a to sem pričakovala. To sta bili posebna izkušnja in priložnost, ki je nima vsak, poleg tega sem videla, koliko truda in dela je vloženega v takšen šov, in to je tisto, kar bom z veseljem pripovedovala svojim otrokom,« je še povedala Ana, ki obljublja, da bo dogajanje v oddaji tudi ta vikend zelo pestro.

Osebni arhiv
Nikakor ni sramežljiva, vendar zatrjuje, da na njenih fotografijah ni golote.