priljubljeni igralec

Zvezdnik Najinih mostov šokiral s svetlo barvo las

Nejc Simšič
27. 5. 2021, 21.00
Posodobljeno: 27. 5. 2021, 21.54
Deli članek:

Presenečenje! Tako nekako se je počutil priljubljeni igralec Robert Korošec, zvezdnik serije Najini mostovi, ko je na družbenem omrežju objavil fotografijo, na kateri pozira z blond lasmi.

Osebni arhiv
Igralec je nad novo barvo las več kot navdušen, prav tako njegova izbranka Nina Rakovec.

Zvezdnik nadvse priljubljene serije Najini mostovi, ki bo počasi dočakala svoj epilog, je te dni začel snemati novo slovensko serijo.

Priljubljeni igralec Robert Korošec je na družbenem omrežju Instagram objavil fotografijo s pripisom: »Dolga noč je bila ...« Za šok ali prijetno presenečenje pa je poskrbel, ker je po novem plavolasec. Lase si je pobarval za potrebe snemanja nove serije, v kateri menda igra ob boku Iva Bana, Jerneja Kuntnerja, Karin Komljanec in drugih. Kot nam je razkril igralec, je njegova transformacija v plavolasega mladeniča trajala celih šest ur, z rezultatom pa je zadovoljen. Navdušenja nad Robertovo novo barvo las ne skriva niti njegova srčna izbranka, igralka Nina Rakovec, pohvalili pa so ga tudi številni prijatelji in soigralci. »Če sem čisto iskren, mi je preobrazba v blondinca precej všeč, saj je čisto nasprotje mene in tako nekaj novega,« je priznal priljubljeni igralec, ki bo plavolasec ostal še kar nekaj časa, dokler bodo pač snemali novo serijo. 

Planet TV
Vsi s(m)o ga vajeni kot naravnega rjavolasca, zato je bila sprememba veliko presenečenje.