skrivnost, ki povezuje čeglaja in polesa

Sanjski moški na Polesovi plačilni listi

Nejc Simšič
27. 5. 2021, 20.00
Posodobljeno: 31. 5. 2021, 12.04
Deli članek:

Vsa Slovenija spremlja resničnosti šov Sanjski moški, v katerem občudujejo postavnega Gregorja Čeglaja, o katerem želijo vedeti čisto vse. Tokrat smo za vas izbrskali zanimivo skrivnost, ki povezuje Gregorja in voditelja Petra Polesa.

POP TV
Sanjski moški ve, kako očarati ljudi, predvsem pa ženske, ki ga obožujejo.

Gregor Čeglaj je bil tudi kot natakar pravi magnet za ženske, saj je bil zelo očarljiv, prijazen in šarmanten, kar so gosti v restavraciji Petra Polesa opazili in zelo cenili. »Že takrat je bil sanjski,« se spominja ena od mnogih, ki so ga poznali kot natakarja.

Je kar res, ko pravijo, da je Slovenija tako majhna, da vsak vsakega pozna. To potrjuje tudi trenutno najbolj zaželen moški pri nas – sanjski Gregor Čeglaj.

Ko smo decembra lani, tik po tem, ko so na komercialni televiziji napovedali, da spomladi prihaja šov Sanjski moški, govorili s Petrom Polesom, voditeljem tega priljubljenega šova, je na naše vprašanje, kakšen je njegov prvi vtis o sanjskem moškem, odgovoril: »Zares ne smem razkriti preveč, a res je v redu tip, zadovoljen sam s sabo in svojim življenjem, a nikakor ne na pretenciozen način. Ima kariero, v kateri uživa, hobije, ki ga izpolnjujejo, in res veliko željo, da končno najde tisto pravo.« A takrat nihče, razen akterjev samih, ni vedel, o kom Poles govori. Izkazalo pa se je, da je govoril o svojem prijatelju in nekdanjem uslužbencu seveda. Izvedeli smo namreč, da je sanjski Gregor Čeglaj pred leti kar nekaj časa delal kot natakar v restavraciji Katrca v ljubljanski Rožni dolini, katere solastnik je bil prav Peter Poles. In mnogi se Gregorja spomnijo kot zelo simpatičnega natakarja, ki je očaral čisto vse goste, predvsem pa ženske. »Večkrat sem tam jedla in vsakič je bil tako prijazen, ustrežljiv, da sem si ga zapomnila. In danes, ko je sanjski moški, lahko rečem, da je Gregor prava izbira za šov. Upam, da bo na koncu res našel ljubezen v šovu in tisto pravo boljšo polovico,« nam je zaupala ena od rednih obiskovalk restavracije Katrca. 

Mediaspeed
Peter Poles je bil pred leti šef Gregorja Čeglaja, ko je bil solastnik restavracije v Ljubljani.