Pritiski hčerke

Je Jasna Kuljaj res znova v veselem pričakovanju?

Eva Jandl
26. 5. 2021, 20.08
Posodobljeno: 26. 5. 2021, 20.40
Deli članek:

Preverili smo govorice, ali je Jasna Kuljaj res znova v veselem pričakovanju, in jo vprašali, kako je svoj poklic televizijske voditeljice predstavila hčerki Anastaziji.

Vito Tofaj/Media24
Čeprav je Jasna govorice, da je znova noseča, ovrgla, ni izključeno, da bi znova postala mama, pravi 39-letna voditeljica, saj si hči edinka zelo želi bratca ali sestrico, Jasna pa bi jo rada osrečila, nam je povedala.

Voditeljica Jasna Kuljaj je presrečna, da je med epidemijo vendarle lahko delala v oddajah, saj je vodenje prireditev, s katerim je bila prav tako zelo zaposlena, odnesla epidemija. Zasebno pa je Jasna predvsem mama hčerke Anastazije, šestletnice, ki jo ima z nogometašem Sašem Lalovičem. Zanimalo nas je, kako je hčerki predstavila svoje delo in ali jo hči gleda na televiziji, jo zanima, kaj počne njena mama. »Doma poskušamo okoli tega delati čim manj cirkusa. Doma sem samo mama, ki kuha, vzgaja, gospodinji po najboljših močeh. Šiht je pa šiht. (smeh) Sicer se ve oziroma jaz vem, da televizija zame nikoli ne bo samo 'šiht', saj tega dela pravzaprav nikoli ne izklopim iz glave, ampak otroku ga poskušam predstaviti kot nekaj zares nič posebnega. Mami gre pač delat in je nekaj ur ne bo,« nam je pojasnila.

RADA BI JO OSREČILA

Pred časom so se širile govorice, da je Jasna znova v veselem pričakovanju – povod tega je bila fotografija, na kateri srka kozarec vina in napoveduje veselo novico. Zato so se mnogi razveselili, da Jasna znova pričakuje naraščaj, a ni tako. Čeprav je možno, da Anastazija ne bo več dolgo edinka, je namignila Jasna. Hči namreč pritiska nanjo z vprašanji, kdaj bo rodila bratca ali sestrico. »Moram priznati, da mi takrat ni lahko. Res bi jo rada osrečila, a vse je v božjih rokah.«