Victory

Miki Vlahovič se bo z družino šel Kardashianove!

Eva Jandl
26. 5. 2021, 21.10
Deli članek:

Nekdanji prvak v namiznem tenisu, glasbenik Miki Vlahovič, o vrnitvi na igrišče in novem projektu, ki ga snuje z družino in sinom Markom, ki se predstavlja z umetniškim imenom Vlaxx.

Osebni arhiv Mikija Vlahoviča
Družina Vlahovič: sin Mark, mama Petra, hči Tia in Miki so usklajena družina, kar bodo kmalu tudi pokazali v šovu.

Vedno šaljivi pevec skupine Victory Miki Vlahovič (53), ki je v začetku leta krenil tudi na samostojno glasbeno pot s pesmijo Rad te imam, je te dni več kot zadovoljen. Uspešno se je znebil odvečnih kilogramov, odvrgel jih je kar 15, in ponovno začel igrati tenis. »Prijavil sem se v rekreativno ligo v tenisu in se odločil, da bom zmagal. (smeh) Izgubil sem namreč precej precej kilogramov, kar mi je uspelo brez večjega napora, zdaj se počutim mnogo lažjega, hitrejšega in okretnejšega. Igram pa v dvojicah.« Miki je namreč že blestel v namiznem tenisu: igrati je začel v tretjem razredu osnovne šole in v naslednjih desetih letih športne kariere je v takratni Jugoslaviji dosegel kar nekaj lepih uspehov. »Bil sem prvak v pingpongu, pri tenisu je potek igre zelo podoben, a kaj, ko moje srce ni več tako mlado, nisem več tako hiter kot včasih. Zdaj sem bolj neresen športnik, a se veselim vsakega treninga, ker je to druženje – provociranje nasprotnika, s katerim nato spiješ pijačo po tekmi in se hvališ, ker si zmagal, ali razlagaš, da si izgubil, ker si nasprotniku prepustil zmago,« pravi v smehu. »Pa še nekaj sem odkril v zadnjem času: to je gozd. Nikoli nisem hodil v gozd, v hribe, to ni bila nikoli moja stvar. Zdaj pa tam najdem mir, se pogovorim s seboj.«

osebni arhiv
Mark Vlahovič - Vlaxx z očetom Mikijem Vlahovičem.

DRUŽINI RES NI DOLGČAS!

Poletje pričakuje v upanju na kakšen koncert, sicer pa kmalu pripravlja glasbeno presenečenje tako s skupino Victory kot samostojno. S sinom Markom Vlahovičem, sicer športnikom, ki je prek številnih družbenih platform vpet v medije kot glasbenik z umetniškim imenom Vlaxx, prav tako načrtuje nekaj skupnega. »Čakam še njegov vložek, da bi skupaj kaj ušpičila, jaz sem svoje že prispeval. No, lahko pa vam še razkrijem, da načrtujemo tudi nekakšen družinski šov, kot Kardashianovi, saj je Mark tudi uspešen vloger. Dolgčas nam pač res ni,« je za zaključek povedal Miki.