Lara Goršek Kos po izpadu

Sanjski Gregor je precej igral in bil na ceremonijah pijan?

Marjana Vovk
25. 5. 2021, 20.38
Deli članek:

Pretekli vikend je iz Sanjskega moškega izpadla tudi 29-letna Lara Goršek Kos, ljubiteljica konj, ki smo jo pred leti srečali že v Kmetiji. Nič čudnega torej, da se pred kamerami odlično znajde in ve, kako delujejo resničnostni šovi. »A toliko drame res nisem pričakovala,« pravi dekle z vijoličastimi lasmi, ki smo si jo zapomnili po iskrenosti, neposrednosti in zgovornosti.

Pop TV
Gregor ji ni dal vrtnice, ker mu je povedala, da noče otrok.

Zakaj niste dobili vrtnice?

Prepričana sem, da zato, ker sem Gregorju povedala, da ne želim svojih otrok, in to tudi jasno utemeljila. Ves čas poudarja, da želi družino, zato ga razumem, da je izločil mene. Meni je vseeno, saj sem vesela, da sem šla domov, verjetno ste to opazili tudi v oddaji, po mojem izrazu na obrazu. Bila sem hudičevo vesela! Saj je Gregor lep, ampak tekmovalke v šovu so obupne. Čeprav pravijo, da je po tem, ko je Carmen odšla, čez nekaj dni postalo bolj mirno. Ampak ni bilo vredno živcev – sploh glede na to, da ni bilo dobro plačano, zato mi ni bilo žal, da sem izpadla. Tam res nimaš kaj početi, ves dan sediš kot nasoljeni špeh, ješ in se pogovarjaš o šovu, spletka čez spletko, taktika čez taktiko … Meni je manjkala moška družba. Tisto malo, kar sem videla Gregorja, je bil na obeh ceremonijah vrtnic pijan; saj razumem, ni lahko biti v takem šovu, ampak najbrž ni zastonj notri in bi se lahko malo bolj potrudil. Neki odnos do žensk bi moral imeti; to, kar je pokazal z alkoholom, je meni »bljak«. Ne da ne maram alkohola, se ga znam tudi sama napiti, ampak v takšni situaciji se mi to ne zdi primerno. Tudi nekatere punce so kdaj malce pregloboko pogledale v kozarec in naredile kakšno neumnost, ki je ne bi bilo treba. A razumem, vsi smo bili pod pritiskom.

Drame je bilo res veliko. Pia je na primer Gregorju povedala za vaše seksi fotografije. Ste ji zamerili?

Zamerila sem ji, da mi v obraz ni rekla niti živijo, šla je samo mimo mene, za mojim hrbtom pa je imela očitno veliko povedati. Presenetljivo veliko ve o meni, glede na to, da se z mano ni pogovarjala. To me v življenju na splošno moti. Dobro, šov je itak igra, v katero si vržen in jo igraš, kot veš in znaš, a žal se to prepogosto dogaja tudi v vsakdanjiku. To me pri ljudeh precej razočara, za malo se mi zdi. Ljudje bi moral imeti več jajc, biti pogumni in se pogovarjati iz oči v oči, ne le govoriti za hrbtom.

Pop TV
Laro so menda v oddaji prijavile prijateljice, premamili pa so jo tudi sanjski zmenki in zmotno prepričanje, da se bo borila za Franka Bajca.

Katerih deklet nočete več videti?

Ne da katere ne bi želela več videti ali se družiti z njo, a z večino smo si tako različne, da nimamo skupnega jezika. Jaz nimam pojma ne o umetnih nohtih, umetnih laseh, trepalnicah, ne o ličilih – večina punc pa se je pogovarjala samo o tem ali o spletkah. Upam pa, da bom več v stiku z Leo, Mireille in Saro.

Vam je bil Gregor sicer všeč?

Vizualno zelo, ampak realno – koliko časa sva sploh preživela skupaj? Ni mi žal za nobeno stvar, ki sem jo naredila, a imam občutek, da je tudi Grega precej igral. Razumem, da je moral zaradi poteka šova, licence in podobnega določene stvari tudi odigrati, ampak … Ravno čisto vsaka punca mu pa ne more biti tako »kul«, s čisto vsako mu ne more biti tako fino in čisto vsaki govoriti iste oziroma zelo podobne stvari – to se mi ne zdi realno. Tudi če bi v šovu prišla kaj dlje, doživela z njim zmenek ena na ena, mislim, da kaj več ne bi bilo med nama. Tista njegova izjava, da imajo oni v družini tudi krave, je bila epska, ampak jaz v svoji družini ne bi imela krav in telet. (smeh)

Ste mislili, da lahko v šovu dejansko najdete ljubezen?

Priznam, da tega nisem zares verjela. Če pogledamo statistiko, mislim, da še nihče ni ostal skupaj, razen Janija Jugovica in Teje Perjet, a onadva sta kuhala – ljubezen gre skozi želodec. Prej bo mami v MasterChefu našla ljubezen kot jaz v Sanjskem moškem! (smeh)

Vaša mama Irena Kos Mlakar je tekmovala v MasterChefu. Očitno ste družina, ki gre rada pred kamere?

Meni je to res zabavno: spoznaš ljudi, spoznaš svet, postavljen si v drugačne okoliščine, ki jih sicer nikoli ne bi doživel … In ogromno sem se naučila o sebi. Če se ozrem nazaj, sem od Kmetije do zdaj zelo zrastla kot človek, vprašanje, ali bi bilo tako, če ne bi šla v oddajo. Takrat sem se res zamislila, kakšen človek sem, in sem začela delati na sebi. Včasih si moramo nataviti ogledalo in jaz sem si ga, precej dobesedno. Ni mi žal za nobeno stvar, ki me je naredila, čeprav za marsikatero ni bilo prav, da sem jo naredila.

osebni arhiv
Larin partner bo moral deliti njeno ljubezen do konj.

Priznali ste, da ste se šova udeležili tudi zato, ker ste mislili, da bo sanjski moški Franko Bajc. Ta je bil vaš sotekmovalec v Kmetiji 2018. Omenilo ga je že več deklet iz Sanjskega moškega. Kaj je na njem takega?

V mojem primeru je privlačen zato, ker ima že trideset konjev, če jaz pripeljem še svoje štiri, se ne bo nič poznalo. To je zame največji bonus. Je pa tudi lep, simpatičen, komunikativen, zna se obnašati, v glavi ima vse »pošlihtano«, njegova družina je super, imajo ranč. On je idealen! Tisti, ki ga bo dobila, dam kronico. (smeh) Pri mojih potencialnih partnerjih so bili vedno problem moja kmetija, konji, ogromno dela … A to je moje življenje, moj partner bo moral priti k meni ali pa imeti tudi sam kmetijo. Takega je težko najti.

osebni arhiv
Lara ima nov tatu.