Sta se res razšla?

Poroka je prestavljena, se je končala tudi ljubezen Čuka Mihe Novaka?

Eva Jandl
25. 5. 2021, 20.10
Deli članek:

Na telefon se najmlajši član skupine Čuki Miha Novak in televizijska voditeljica Mina Pal nista javila, sta pa svojo izjavo posredovala prek Mihove medijske predstavnice.

Mateja Jordovič Potočnik
Pred štirimi leti je Miha postal član Čukov in tako spoznal voditeljico Mino Pal.

Na uho so nam prišle govorice, da sta se medijsko sicer složen in romantičen par, glasbenik Miha Novak in voditeljica Mina Pal, razšla. Menda že nekaj časa ne živita skupaj, pravijo v soseski v Račah, kjer sta si uredila domovanje. Miha in Mina sta sicer še pred kratkim veselo napovedovala poroko, ki naj bi se zgodila poleti, čeprav so se njune želje razlikovale: ona si je želela manjše slavje v družinskem krogu, on pa poroko po starih običajih z veselico. Skrivaj sta se zaročila pred skoraj dvema letoma, nato pa se za medije zaročila še drugič februarja, ko je Miha padel na kolena in Mini podaril čudovit prstan.

Takrat sta napovedala skorajšnjo poroko in proslavitev velike ljubezni v poletnih mesecih. Načrtovala sta tudi razširitev družine, da bi Leila, Minina hčerka iz prejšnjega razmerja, dobila bratca ali sestrico. Obenem pa sta nabavila psičko, šetlandsko ovčarko Gino.

Sta se res razšla? Poklicali smo Miho in Mino, da bi preverili, kaj se v resnici dogaja, vendar se na naše klice in sporočila nista odzvala. Zato pa sta se nam javila prek Mihove medijske predstavnice Kaly Kolonič, ki nam je posredovala njuno izjavo: »Sporočava, da zaradi covida-19 prestavljava poroko. Na poroki si namreč želiva veliko ljudi in želiva počakati, da bodo ukrepi to dopuščali, zato jo prestavljava za nedoločen čas.« Ob vprašanjih, ali sta se res razšla ali še ostajata skupaj, pa sta se zavila v pomenljiv molk in nanje nista odgovorila.

TEŽAVE TRAJAJO ŽE DALJ ČASA

Izvedeli smo še, da že nekaj časa ne živita pod isto streho in da so se težave pojavile že večkrat – tudi zato želita počakati, ali se bosta vendarle pobotala. Vendar je na družbenih omrežjih Miha zadnje čase sam, brez Mine in Leile, ki sta bili do zdaj ob njem na fotografijah. »Nasmeh ne pomeni, da si vedno srečen, ampak pomeni, da si dovolj močan, da se smeješ tudi takrat, ko boli!« se glasi eden izmed zadnjih zapisov. Ko sta razkrila, da sta postala par, sta požela precej sprašujočih pogledov, med njimi tudi šefa Čukov Jožeta Potrebuješa. Ta je namreč producent oddaje, ki jo vodi Mina Pal, in prav ona je tista, ki je Miho prva javno predstavila kot novega člana Čukov pred štirimi leti. Ko mu je Miha kasneje povedal, da sta v zvezi, mu Jože ni verjel in je bil prepričan, da se le šali.

Osebni arhiv
Na vprašanja, ali sta se razšla, odgovarjata s pomenljivim molkom.