O fantu ne želi govoriti

VIDEO: Skrivnostna Alya se je zaročila z modelom

Eva Jandl
24. 5. 2021, 20.04
Deli članek:

Pevka Alya ostaja skrivnostna glede svojega življenjskega partnerja, in kot nam je povedala, ji poroka ni nikoli kaj dosti pomenila, a ker je pela že na precej tovrstnih dogodkih, je sčasoma ugotovila, da je to pravzaprav nekaj lepega.

osebni arhiv
V Dalmacijo je zaljubljena od otroških dni, saj je tam preživljala cela poletja.

Med epidemijo je Alya ostajala v glasbeni kondiciji s poučevanjem petja mladih talentov, seveda na daljavo. »Res mi ni bilo dolgčas. Navadila sem se tudi na sprehajanje, da bi ostala fit, pa sem eno izmed sob spremenila kar v telovadnico.« Posvetila se je tudi novi glasbi, ki bi poosebila njena spoznanja v zadnjem, za glasbenike še posebej težkem letu. »Želela sem iskreno in močno pesem, ki bi nas spomnila na najbolj preproste in hkrati najbolj pomembne stvari v življenju, na hvaležnost in predanost v odnosu do partnerja.« To je povedala tudi Raayu, medtem ko je po dolgem času obiskala Dalmacijo, kjer ima hišo in kjer sicer preživi polovico leta. Ni pričakovala, da bosta glasbenika Raay in Marjetka Vovk v zgolj 20 minutah spisala pesem, in to prav takšno, kot si jo je zamislila sama. Tudi zato ji je pesem Ti z mano znaš posebej pri srcu, saj poudarja vrednote, ki so ji pomembne, v videospotu pa se tudi zaroči, in sicer z modelom Kristjanom Srpčičem. Kako pa sama gleda na zaroko, poroko: ji to veliko pomeni, bi se zaročila in poročila? »Nikoli mi ni kaj dosti pomenilo, vedno sem verjela, da sta dva lahko skupajtudi brez ceremonije; no, saj še vedno verjamem, le na obred – zaradi koncertov, ki sem jih imela na tovrstnih dogodkih – malo drugače gledam in zdaj vidim, kako je to pravzaprav lepo,« nam je iskreno povedala. »Gre za neko potrditev zveze in združenje družine.«

Skrivnostna

Alya ima že dolga leta fanta, o katerem pa ne želi govoriti, saj je to del intime, ki jo želi prihraniti samo zase. Povedala pa nam je, da jo zaroka še čaka. Skupaj preživljata čas na Kornatih v Dalmaciji, kjer sta pred leti skupaj zgradila hišo, tudi zato, ker ima njen fant tudi hrvaške korenine in ker je sama s starši tam vedno preživljala dolga poletja. Lepe spomine pa ima tudi na slovensko obalo, natančneje Fieso, kjer je le dan po sprostitvi ukrepov posnela videospot z romantično zaroko. »Na ta kraj imam lepe spomine, čeprav sem se tu kot najstnica zaljubila v fanta, ki za to sploh ni vedel (smeh) ... Verjetno sem bila kriva jaz, ker tega sploh nisem pokazala …« nam je razkrila svojo sramežljivo plat.