izpoved

Neda Ukraden: Pretočila sem veliko solz

R.T.
24. 5. 2021, 10.45
Posodobljeno: 24. 5. 2021, 10.48
Deli članek:

Pravi, da ji včasih v življenju ni bilo lahko, a da ni želela obupati.

Instagram (osebni profil)
Neda Ukraden

Balkanska pevka Neda Ukraden je pred dnevi prvič pred televizijskimi kamerami spregovorila o tem, zakaj se po ločitvi ni nikoli več poročila ter odkrila, da je v zakonu z režiserjem Milanom Bilbijo, ki je umrl leta 2013, ostala le dlje, kot si je želela.

Tokrat pa je za eno od srbskih televizij razkrila, kaj so ji tekom kariere najbolj zavidali. "Vse, videz, moje srečno družinsko življenje v smislu, da imam čudovitega otroka, se razumem s svojim zetom. Živimo pod isto streho, kar je verjetno neverjetno. Ta družinska dimenzija je nekaj, čemur mnogi zavidajo," je dejala.

Pojasnila je tudi, da nikoli v življenju ni želela obupati. "Bila sem več kot pogumna - od trenutka, ko sem se ločila, do selitve iz Sarajeva in vseh tistih tragedij, ki so se zgodile meni in celotni družini. Kljub temu sem imela veliko motivacijo. Imam svojega otroka, kateremu sem mu oče in mati. Imam tudi svoje občinstvo in službo, ki jo imam rada, zato se bom, kolikor bom le lahko, borila," je bila iskrena. 

Povedala je, da ji včasih v življenju ni bilo lahko. "Pretočila sem veliko solz, a resnici na ljubo mi ni padlo na pamet, da bi odnehala. Glede glasbe mi je to prišlo na misel, potem pa se človek vpraša, zakaj bi zaradi zlobnežev, norcev in sovraštva odnehal ... Ne, mene vodi ljubezen," je zaključila Neda.