Zabava

Prenagljena poroka pevke Stelle

M. V.
21. 5. 2021, 17.15
Deli članek:

Za 21. rojstni dan si je podarila videospot, v katerem pobegne s poroke.

Rok Mlinar
Stella

Očitno rojstnodnevni videospot za pevko Špelo Jezovšek - Stello postaja tradicija. Lani si je za 20. rojstni dan podarila pesem Ko ugasnil si luči, letos pa Kriptonit. »Lani zaradi vsem dobro znanih okoliščin nisem priredila rojstnodnevne zabave, zato je snemanje spota nadomestilo zabavo, izid pesmi pa darilo. Letos pa kljub temu, da bom imela zabavo, nadaljujem s tradicijo. Ker pa sem trmasta, bom mogoče izdajala pesem za pesmijo vsako leto na svoj rojstni dan do stotega leta starosti,« je duhovita mlada pevka.

Kriptonit je zgodba o prenagljeni ljubezni, ki ne narašča obojestransko in ne premaga vseh ovir. »Pesem Kriptonit si je metaforo sposodila pri Supermanu in jo postavila v ljubezenski kontekst. Kriptonit je v filmu zeleni kristal, ki predstavlja junakovo edino šibko točko. V moji pesmi pa je šibka točka ljubljena oseba. 'Mogoče ne moreva bit, jaz sem zate kriptonit,' so besede, ki zame najbolj povzamejo občutek odtujenosti, ko se nekdo naveže nate hitreje ali močneje, kot se ti nanj. Ko te je strah, da bi nekoga ranil, ne zato, ker ga ne maraš, ampak le zato, ker ga nimaš enako rad.«

Ker je v besedilu tudi verz 'oprosti, ker prehitro sem ti rekla, da bom tvoja', v videospotu Stella pobegne s poroke in ženina, ki ga je zaigral njen sosed Ervin Prislan, pusti pred oltarjem.