Dobrodelnost

VIDEO: Kako je Ciril Komotar Deželaka junaka ocenil od glave do peta?

N.N.
21. 5. 2021, 08.09
Posodobljeno: 21. 5. 2021, 08.17
Deli članek:

Na prevozno sredstvo bo sedel v prav posebnem dresu, ki je vsako leto drugačen.

Radio 1
Ciril Komotar in Miha Deželak

Voditelj na Radiu 1, Miha Deželak že odšteva dneve do 2. junija, ko se bo že sedmič zapored podal na dobrodelno pot po Sloveniji.

V tradcionalni akciji Deželak junak, bo s pomočjo svojih treh prijateljev Denisa Avdića, Jane Morelj in Anje Ramšak ter poslušalcev zbiral denarna sredstva za otroke iz socialno ogroženih družin. Prav oni si najbolj zaslužijo morje in Deželak bo dal vse od sebe, da jim omogoči poletne počitnice na obali.

Na prevozno sredstvo bo sedel v prav posebnem dresu, ki je vsako leto drugačen. In kakšen je letos? Pod lupo ga je vzel vloger in avtomobilski novinar Ciril Komotar, ki je Deželaka obiskal na radiu in ga ocenil od glave do pete! In kaj je tista posebnost, katere nima čisto vsak? Preverite v posnetku!

»Na dresu je tudi napis Radio 1 in to je treba poudariti. Deželak je tisti, ki »goni«, ampak Radio 1 je tisti, ki drži tradicijo in ga pri tem podpira. Ključno je, da imaš za sabo ekipo ljudi, ki se postavijo zate. Ker konec koncev gre za otroke,« je dejal Komotar, Deželak pa ga je dopolnil: »In poleg vsega tega pa je pomembno tudi srce! Hvala, ker boste poslali sms POMAGAM1 ali POMAGAM5 na 1919!«