o nerazčiščenih odnosih

Gašper Rifelj priznal, da je doživel nedokončano ljubezen

N.S.
20. 5. 2021, 20.15
Deli članek:

Pevec in zvezda muzikalov Madagaskar in Ljubezenske prevare, Gašper Rifelj, predstavlja novo energično skladbo, ki je že četrta pesem v nizu, ki napoveduje njegov prvi samostojni album, ki bo luč sveta ugledal jeseni 2021.

Matic Gabriel
Gašper Rifelj že komaj čaka, da se bo vrnil na glasbene odre.

Še pred poletjem Gašper Rifelj na radijske postaje pošilja svoj novi hit Tvoje ime.

Gre za hitrejšo, dinamično pesem, v kateri se v zgodbi združita ljubezen in ples. »Ljudje me velikokrat povezujejo z baladnimi skladbami, ki jih seveda imam zelo rad in sem jih v preteklosti izdal kar nekaj, ampak ker na svojih koncertih rad tudi zaplešem, vsekakor potrebujem pesmi, ki te zvabijo v plesne korake. Ena izmed teh skladb je Tvoje ime, ki govori o paru, ki se je razšel, a je kljub razhodu ostalo nekaj iskric, ki zagorijo vedno, ko se ponovno srečata. Predvsem tukaj izpostavljam svojo situacijo iz preteklosti, saj se mi je nekaj podobnega nekoč že zgodilo. Na splošno je veliko odnosov, ki se na žalost končajo, ne da bi bil odnos zares razčiščen ter končan. In nekako se živi potem napol. Želiš si drugače, a ti morda ego ali kaj drugega ne dopušča, da bi opravil s tem,« je priznal Gašper, ki je danes srečen v objemu plesne zvezde Maje Geršak, s katero ima tudi že enoletnega sina Brina.

ROMANTIČNE BENETKE

Gašper je z ekipo videospot za pesem posnel v prečudovitih Benetkah, kjer so nastali čudoviti kadri. »Že prva zamisel in želja sta bili, ko sem poslušal pesem, da bi videospot posneli v Benetkah. Zaradi dane situacije so popolnoma prazne in verjetno česa podobnega ne bomo več doživeli, zato sem si želel to izkoristiti za svoj novi videospot. Čeprav je bilo veliko dela z vsemi dovoljenji, da smo na koncu le lahko snemali tam, mi resnično ni žal,« je povedal 30-letni Novomeščan.