Zabava

Lea Sirk v času korone razvila nenavaden »talent«

R.T.
19. 5. 2021, 13.51
Posodobljeno: 19. 5. 2021, 16.36
Deli članek:

Singel V dvoje pevke Lee Sirk je odprl vrata turneje Brez tebe ni mene, s katero Radio Robin, najbolj poslušani radio na Goriškem, še nikoli ni bil bliže poslušalcem in glasbenim izvajalcem.

Radio Robin
Lea Sirk na Radiu Robin.

Lea je bila prva gostja v studiu v Novi Gorici in pravi, da trenutno dela, kot ji paše. Rada ima več miru, uživa v nekoliko bolj počasnem življenjskem ritmu, čeprav se zaveda, da časi za vse niso rožnati.

V času korone je odkrila tudi svoje šibke točke. »Predvsem preveč "pucam", pa ne vem za koga. (smeh). V času zatišja se človek ujame tudi v kakšni stvari, ki je ni pričakoval. V vsem tem času zaprtja sem urejala stvari, ki jih doslej nisem uspela urediti, od bilanc, do računov in še česa. Takoj podpišem za še več tega bolj umirjenega časa. Sicer si želim, da bi se stališča v gospodarstvu pa tudi sicer obrnila na boljše, a tega norenja po trgovinah in nenehnega hitenja si res ne želim,« je dejala Lea, ki bo 25.5. izdala singel Always you, v angleščini.

Radio Robin
Lea Sirk na Radiu Robin.

Najbolj nenavaden "talent", ki ga je simpatična pevka razvila v času korone, je razkuževanje bobna pralnega stroja po vsakem pranju. To počne že eno leto.