34-letna influencerka in manekenka

FOTO: 27 let starejšemu milijarderju rodila četrtega otroka

R.T.
17. 5. 2021, 09.32
Posodobljeno: 17. 5. 2021, 20.36
Deli članek:

61-letni milijarder in 34-letna manekenka sta se razveselila četrtega otroka.

Instagram (osebni profil)
Elena Perminova in Aleksander Lebedev

Ruska influencerka in manekenka Elena Perminova je v soboto rodila četrtega otroka. Veselo novico je na družbenem omrežju Instagram delila s sledilci in objavila fotografije, posnete le nekaj trenutkov po rojstvu. 

"Dobrodošel, moj angel Saša! Naj bo tvoje potovanje na tem svetu polno ljubezni, sreče in razsvetljenja. Počaščena sem, da bova skupaj prehodila to pot," je zapisala 34-letnica, ki jo sicer na Instagramu spremlja več kot dva milijona ljudi.

To je četrti otrok, ki ga je dobila v zakonu z ruskim podjetnikom in milijarderjem Aleksandrom Lebedevim (61). Ruska lepotica ima, sodeč po objavah na družbenem omrežju Instagram, vse. Njena najstniška leta pa niso bila idilična. 

Težavno najstništvo

Perminova se je kot 16-letnica odločila, da zapusti svoj družinski dom v ruskem Novosibirsku, kmalu zatem pa je zašla v težave. Zaljubila se je v starejšega moškega in zanj v nočnih klubih preprodajala mamila. Kmalu jo je dosegla roka pravice in Elena je končala za rešetkami. “Policisti so jo obtožili razpečevanja mamil, diler pa ji je grozil s smrtjo. Ker sem v tem trenutku delal v okviru kampanje za uveljavitev zakona za zaščito prič v Rusiji, me je poklical Elenin oče. Spoznal sem ga, tudi Eleno in nekaj let zatem sva se zaljubila,” je pred časom povedal Aleksander Lebedev.