V središču pozornosti

Harry in Meghan: Od domnevne ločitve do imena njunega otroka

N.S.
15. 5. 2021, 20.49
Deli članek:

Čeprav nista več vidnejša člana britanske kraljeve družine, sta princ Harry in Meghan Markle še vedno v središču pozornosti. Te dni se okoli kraljevih zakoncev govori marsikaj, od sočnih novic do novih ugibanj. Za vas smo izbrali nekaj najbolj zanimivih.

Profimedia
Meghan Markle je ta teden znova nastopila v javnosti in pokazala svoj že zelo velik trebušček.

Princ Harry in vojvodinja Meghan Markle se trenutno posvečata prihodu drugega otroka, ki bo na svet prijokal v začetku poletja.

Po drugi strani pa se z zakoncema Sussex ukvarjajo vsi svetovni mediji. Pred dnevi je pozornost medijev spet pritegnila noseča Meghan, ki pričakuje deklico, ko se je po dolgem času spet pojavila v javnosti, in sicer je v okviru koncerta Vax Live skupaj z drugimi zvezdniki pozivala k cepljenju proti covidu-19. Meghan je bila med nagovorom videti odlično, nosila je čudovito rdečo obleko znamke Carolina Herrera iz kolekcije Resort 2021, v vrednosti 1400 evrov.

Glasna napoved ločitve

Pred dnevi se je medijem spet oglasila Victoria Hervey, za katero se je nekoč zanimal princ Andrew. Sama meni, da zakon princa Harryja in Meghan ne bo dolgo trajal, saj je prepričana, da dvorjenje ni trajalo dovolj dolgo. »Pred njuno poroko me je prešinila misel, da se bosta poročila, imela nekaj otrok, nakar se bo ona odločila, da hoče biti v Združenih državah Amerike.« Čeprav je v resnici nihče ne jemlje resno, je Victoria vseeno poskrbela za sočne govorice.

Sprememba na stavnicah

Ugibanja, kako bosta Harry in Meghan poimenovala hčerko, krožijo, odkar je kraljevi par razkril veselo novico o novem naraščaju. In čeprav je v zadnjih mesecih na stavnicah vodilo ime Diana, se poleg tega v zadnjih tednih pojavlja še eno ime. Vsi se sprašujejo, ali bosta nemara hčerko poimenovala po pokojnem princu Filipu, in na prvem mestu stavnic je trenutno ime Philippa. A kot vemo, bo treba počakati na rojstvo hčerke, ko bosta tudi uradno sporočila, kako sta jo poimenovala. Poznavalci sicer pravijo, da je to ime zelo malo verjetna izbira, saj sta se že Harryjevi sestrični, princesa Eugenie in Zara Tindall, poklonili dedku tik pred njegovo smrtjo in svojima sinovoma za srednje ime izbrali ime Philip.

Visoko noseča Meghan pa je ta teden javno povedala: »Z možem sva navdušena, da bova kmalu dobila hčerko. To veselje deliva z milijoni družin po vsem svetu. Ko pomisliva nanjo, pomisliva na vse mlade ženske in dekleta po svetu, ki jim morata biti dani podpora in možnost, da nas vodijo naprej.«