Plesna zvezda

Slovenka ponovno z zvezdniki svetovnega kova

Eva Jandl
14. 5. 2021, 21.00
Posodobljeno: 14. 5. 2021, 21.52
Deli članek:

Slovenska plesna zvezda Nika Kljun ima za seboj še eno zvezdniško sodelovanje. Tokrat je v videospotu nastopila v glavni vlogi, zlasti pa je vesela, kadar njene uspehe opazimo v domovini.

Osebni arhiv
Med pandemijo ji dela ni zmanjkalo; ples je poučevala tudi prek zooma.

Plesalka, koreografinja in ambasadorka plesa Nika Kljun čez lužo žanje velike plesne uspehe, v plesni meki Los Angelesu, kjer sodeluje z največjimi in najslavnejšimi zvezdami tega časa. Naj jih nekaj omenimo: Sia, Enrique Iglesias, Beyonce, Jennifer Lopez, Justin Timberlake, Britney Spears, med posebnimi dosežki pa je zagotovo tudi koreografija za finale nogometnega prvenstva pred tremi leti. Med pandemijo je ostala v Združenih državah Amerike, kjer živi in ustvarja, ter si vzela več časa za svoje bližnje. Kljub temu ji dela nikakor ni zmanjkalo. Tokrat je pokazal svojo strastno latino plat, saj je sestavila koreografijo za videospot pesmi Sanga Zoo popularnih izvajalcev Abrahama Matea, DaVida in Farruka. Slednjega poznamo po mega uspešnici Calma, ki ima na youtubu več kot dve milijardi ogledov, medtem ko ima videospot z našo Niko že več kot 24 milijonov ogledov. Nika ima v videospotu glavno vlogo, in očitno je, da ji je latinskoameriška glasba še posebno pri srcu.

NA TELEVIZIJO?

Zagotovo najuspešnejša Slovenka v Hollywoodu je še namignila, da pripravlja nekaj novega z eno ameriških televizij, o čemer še ne sme govoriti. Nika se sicer vedno rada vrne v domovino, sicer pa jo v ZDA večkrat obišče njena mama Janja Pušl, ki je kot plesna učiteljica, sodnica, predavateljica in ustanoviteljica plesne šole, v kateri je odraščala tudi Nika, prav tako predana plesu.