Ozaveščanje

Spajsica Mel B pretepena na žive in mrtve

R.T.
14. 5. 2021, 09.59
Posodobljeno: 14. 5. 2021, 10.03
Deli članek:

Po ločitvi so ji ostale travme.

Profimedia
Prizor iz videospota

Mel B iz britanske dekliške skupine Spice Girls je leta 2018 objavila svoje spomine Brutally Honest, v katerih je popisala svoje življenje z nasilnim in že nekdanjim partnerjem Stephenom Belafontejem. 45-letnica trdi, da ji je prav toliko stari filmski producent prikrival, da je bil obsojen zaradi nasilništva in da je svojo vladavino terorja vzpostavil na njuno poročno noč leta 2007. Za vrati njunega doma naj bi jo čustveno zlorabljal in jo odrezal od prijateljev in družine. Šlo je tako daleč, da si je leta 2014 skušala vzeti življenje.

Profimedia
Prizor iz videospota

Pevka je združila moči s skladateljem Fabiem D'Andreo in posnela videospot za skladbo Love Should Not Hurt, namenjen ozaveščanju glede nasilja, ki se dogaja za štirimi stenami. To je tudi prikazano v samem videu. Kot je dejala pevka, se je vse prikazano dejansko dogajalo – če ne njej pa ženskam, ki so ji pisale, ko so prebrale njeno knjigo.

Profimedia
Prizor iz videospota

In čeprav je po ločitvi mislila, da ne bo več v zvezi z moškim, je za britanski tabloid The Sun razkrila, da je spet nekdo v njenem življenju, a da so ji ostale travme. Identitete svojega novega partnerja ni razkrila.